Garden Dammer

En hage er et sted som tilbyr en en forbindelse med naturen. Hagearbeid er ikke bare bare en hobby for mange; det mange som prøver innovative måter å dekorere sine hager. Fra fontenene til dekorative rock hager, begrepene brukt for hagedekor er ganske innovative. Hagedammer er ett slikt element som krever vedlikehold på daglig basis. (Koi dammer krever mer vedlikehold og er også vurdert å være på den dyre siden.) Det er mange har én kan legge å gjøre hagedammer ser unike og vakre. Hvis du planlegger å legge til skjønnheten i hagen din dammen, sjekk ut noen av elementene som er nevnt nedenfor.
Ideer til dekorasjon og vedlikehold av hagedammer
Vann er åpenbart hovedkjennetegnet ca hagedammer. Vedlikeholdet nivåene kan variere avhengig av type klimaet. Du ville må kontrollere pH nivåer for vannet spesielt når det er klimaendringer. Under sommersesongen, disse kontrollene må gjøres en eller to ganger uken. Nivået må opprettholdes mellom 7.0 og 8.0. I vintersesongen, kan vannet i hagedammer må tømmes med jevne ganger for å hindre at strukturen blir skadet. Du må bruke bestemte ugressmidler å hindre vekst av ugress i hagen dammen.
En hage dammen trenger også interessante flora og fauna. Du må være forsiktig om hva slags kjemikalier som brukes for å unngå å forårsake skade på flora og fauna stede i hagen dammen. Disse hagedammer kan lett innkvartere fisk, skilpadder og selv frosker. Blant fisk er gullfisk anses være mest foretrekke. En ganske gullfisk svømmer omkring i vannet legger bare til skjønnheten i hagen dammen. Du kan også ta kontakt med din lokale butikk for å finne sorter som har den beste form for marint liv kreves.
Blant de ulike typer dammen planter, vannliljer er blant de mest foretrukne. Vannet fern er en annen slags flytende anlegg du kan inkludere. Marginals er plantet i små beholdere som holdes i grunne området av hagen dammen. Sumpplanter kan plantes mot kanten av dammen. Dessuten vil du også må inkludere oxygenators. Disse plantene er blant de viktigste planter som hjelper å holde dammen ren i ett naturlig måte.
Du får hagen til dammen ser vakker, må du planlegge belysningen for dammen. Et vakkert opplyst tjern bidrar bare til å gjøre det ser attraktivt i natt. Du kan sjekke ut med ditt lokale butikk som lagerfører ulike typer muligheter for ulike krav til belysning. Med bruk av solar teknologi, ting har blitt enklere for folk å opt for slike belysning, eksempel elektrisitet ikke regnes være en svært trygt alternativ nærheten vann. I slike tilfeller, er flytende lysene mest foretrukne som de automatisk absorbere stråler av solen. Pond pumper kan også installeres for å opprette en vann fontene i dammen.
Alltid planlegge hagen dammen i mest solfylte hjørnet av hagen din. Dammen dybde og størrelse bør planlegges på forhånd som per den type marine livet du planlegger å ta. En perfekt sirkel er ofte den mest anbefalte formen for en hage dam. Imidlertid vil en oval bidra til å romme mer vann.
Når du har planlagt disse grunnleggende, kan du lene tilbake og nyte skjønnheten av din hagen dammen. Kos deg!