RV Gummi Tak Reparasjon

I de senere årene, reiser RV har blitt veldig populært og salget av disse kjøretøyene har eksplodert. RV livsstilen har en veldig sterk og utholdende liv, inculcating respekt for naturlig levende, og samtidig være en ny erfaring. Det er en boom i salg av rekreasjon kjøretøy eller RVs på det amerikanske bilmarkedet, bosatt i disse reise trailere er blitt veldig populært.
Rekreasjon kjøretøy brukes på en eventyrlig, utendørs erfaring i all slags vær. Disse kjøretøyene vanligvis har to typer takbelegg. RVs har en metallisk takbelegg (som er dyrt) eller en gummi taktekking. En med en RV gummi tak er mer utsatt for slitasje, enn en med en metall tak. Derfor er det er behov for regelmessig kontroll RV gummi taket, da det er mer utsatt for harde elementer i naturen. RV eiere burde lære om RV gummi tak reparasjon, da det kan være vanskelig for dem å finne en passende mekaniker, mens han reiste på veien.
Ifølge Sommer Vehicle Industry Association (RVIA), for hvert 12 husholdninger som eier et kjøretøy, vil en husstand alltid eie en RV. Det forventes at 8 millioner amerikanske husstander, vil bli eie en RV, innen år 2010. En fersk undersøkelse fra RVIA har profilerte en RV eier som en gift person, med eget hus og en husholdningsinntekt på rundt $ 56,000.
Ifølge en studie ved University of Michigan, er det ca 7.2 millioner RVs på veien. Mange entusiaster vanligvis ønsker å prøve RV reiser, ved leie før du kjøper. Ifølge tall utarbeidet av US Census of varehandel og RV Rental Association (RVRA), utleie industri av RV anslås til rundt 350 millioner og det angivelig vokste med 34% i 2004. Tiden, er det rundt 460 RV feriebolig utsalgssteder, tvers alle amerikanske stater.
Reparasjon RV gummi taket
Gummien taket av et RV, alternativt kalles som verktøyet trailer, bobil, etc., krymper og blir skadet i små steder, av konstant trekke på kantene av drivning. En gummi tak kan, noen ganger, utvikle en lekkasje som må patching. Kantene av gummi taket krever tetning fra tid til annen. Regelmessige reparasjoner er påkrevd for å unngå permanent skade. Lap tetningsmidler bør brukes, i stedet for en silikon in en gummi tak. Ettersom det er mange alternativer, bør du gjøre et passende utvalg husk RV og budsjettet. Beware of mindreverdige materialer, som selges i emballasje ligner originalen.
Fremgangsmåte for reparasjon av RV gummi taket; Bruk en maskeringsteip å tette takrenner rundt taket, og også passe på at dere ikke gjør utslipp av tetningsmidler. ; Bland basen og katalysatorer av tetningsmidler. ; Bruk en stor blanding tryllestav, og en kraftig drill til å gjøre blanding. ; Mens du gjør miksing, alltid sørge for at bore ikke går gjennom de to batteripakken. ; Lad batteriet, ellers kan du alltids bruke en plug-in bore. ; Du bør fortsette miksing, ca 10 minutter. , Sjekk om til blandingen er tykkere enn en maling. ; For best resultat, påfør den i ett forsøk. ; Du kan bruke en 5-tommers sparkel, med en malekost og rulle, å bruke blanding. ; Ting å huske
Før påføring av fugemasse, må du rengjøre taket, ved å skrape bort alle lappen materialer, inkludert drivning. Du kan bruke en stiv børste eller blåse av for å fjerne alle løse materialet på overflaten. Du kan enten fjerne metallic kanten funnet rundt taket eller overlapper utsiden av metall ved hjelp av en fugemasse.
Rengjør og fjern all skitt og oksidasjon finnes på overflaten av taket. Hvis det er en sta stain, fett eller noen tegn på meldugg, bruke en scrubber eller en fille med en blanding av blekemiddel og vann. Etter vask av overflaten, la det tørke ut på en stund. Metoden for reparasjon avhenger vanligvis av type tak materiale og hvilken type forurensning, f.eks olje, fett, etc., som må fjernes.
Mens reparere en RV gummi taket, tar hjelp av en medhjelper vil bli verdsatt. Bevegelser skal begrenses, så mye som er mulig, da det kan bli veldig rotete, hvis fugemasse pinner til kroppen din deler. Det er ikke en veldig slitsom jobb, men det innebærer noen bøying, klatring og litt kneeling. Leftover fugemasse kan lagres på et kjølig sted for fremtidig bruk. Bruk alltid kirurgisk hanske eller annet du ville trenge en skikkelig løsemiddel for å rense opp. Resultatene kan sjekkes på uke's tid, og du kan alltid gi en touch på.
Nå som du har vært gjennom disse tipsene, er jeg sikker du ikke ville trenger å søke hjelp av en profesjonell for RV gummi taket reparasjon. Så, det er ingenting som kommer til å stoppe deg fra å virkelig nyte RV livsstil.