Design din egen forlovelsesring

Gjennom årene har forlovelsesringer gjennomgått mange endringer. I dag blir forlovelsesringer laget i en rekke flotte design, men mange foretrekker å designe sine egne forlovelsesring til å gi en personlig touch. Designe en elegant forlovelsesring er ikke en vanskelig prosess. Slik gjør du det:
Slik Design din egen forlovelsesring
For det første bestemmer stilen på ringen du vil ha. Det finnes mange alternativer som antikke og tradisjonelle. Selv om antikke ringer er vakre, mange velge den moderne utseende. Ta en ark og med hjelp av en blyant, tegn en skisse av designen du har i tankene. Most engasjement ringene er ett gull eller sølv band med en perle montert på toppen. Holde det i tankene, og derfor begynner å tegne skisse. Du må kanskje trekke den skissen mange ganger for å komme fram til riktig bredde og design.
Du vil også være nødvendig å velge en gemstone for ring din. Vanligvis, mennesker velger en kabal diamant. Noen av de mest fantastiske forlovelsesringer har smaragder, rubiner og safirer montert på toppen. En kombinasjon av farget stein og diamanter er en god alternativ. En annen design som har blitt populære de siste årene er å plassere et større stein i midten, og rundt den med mindre steiner. Bestem formen på steinen din som den spiller en sentral rolle i å gi et unikt utseende til ringen din. Henhold til valget ditt, kan du gå for firkantede, runde eller ovale.
As band kan medium, tynn eller bred, velg et bryllup band som du finner passende for ditt valgte stein. Platinum band er et populært valg. Men de er litt dyrt, så avgjøre om de vil passe budsjettet. Du kan også ta hjelp av en gullsmed som er villig til råd du på å designe i en ring. Vis alle skisser og ideer til gullsmed, og diskutere design som passer ditt budsjett. Riktig veiledning vil definitivt gjøre det mulig å designe ringen av dine drømmer.
Hvordan bygge din egen forlovelsesring
Budsjettet er det viktigste aspektet. Bestem hvor mye du er villig til å bruke fordi bygge din egen forlovelsesring er ofte dyrere enn å kjøpe en pre-designet en. Hvis du ønsker å bygge din egen diamant forlovelsesring da avgjøre om du er klar til å splurge på diamanten. Kostnaden vil øke i tilfelle du ønsker flere steiner festet på ringen din.
Du kan bruke Internett til å sammenligne priser mellom ulike smykker butikker. Nesten alle online gullsmed gir nettstedet verktøy for å velge hvilken type stein, karat og innstillinger. Bruk disse verktøyene og velg deretter. Som du kjøper ring for bruden din, velg en som oppfyller hennes forventninger.
Velg metallet til din forlovelsesring. Titan, platina, gult gull eller hvitt gull er noen av de valgene som kan låne en gnisten i ringen din. Når du kjøper en diamant, være veldig sikker på kuttet, karat vekt, farge og klarhet. Mange store steiner kommer med en høy karat vekt, men har feil og inneslutninger som kan påvirke sin glans. Hvis du har besluttet å bygge din egen forlovelsesring, kan gullsmed selge deg en falsk eller en løs diamant, så velg stein veldig nøye.
Konsultere en erfaren gullsmed, som forlovelsesring er et symbol på kjærlighet og en livslang minnesmerke for bruden din. Så før du bygger din egen forlovelsesring, kontakt en kjent gullsmed for å velge en som du vil elske i mange år framover.