Rikt duftlys

En romantisk middag med levende lys ville ikke være komplett uten å tenne et duftlys. Hva med dekorere interiøret i huset for en spesiell hendelse med vakre lys som kommer med stemningsfulle dufter?
Bruken av lys er assosiert med mange kulturer og religioner. Dag, rikt duftende stearinlys er et populært valg for sin duft og estetisk verdi. De er en utmerket gaveide for enhver spesiell anledning. Fordelen med rikt duftende stearinlys over det normale duftelys er at de kan maskere ubehagelig lukt både innendørs og utendørs. Også forblir lukten lenger varighet, selv etter at lyset er slukket.
Rikt duftelys kommer med et bredt utvalg av aroma, som er tilsvarende parfymer. Noen av de vanlige duftene er floral (rose, lavendel, jasmin, gardenia), tre (palme, eik, sedertre, mose), vanilje, frukt (sitron, kirsebærtre, eple, melon), osv. For folk som liker lukten av fersk brygget kaffe, det er duftelys med duften av kaffen. Det finnes også rikt duftelys med dufter fra popcorn og Bubblegum. Man kan velge fra et av disse alternativene for perfekt blanding med innredning, sesongen og type anledninger.
Rikt duftende stearinlys i forskjellige former og størrelser er tilgjengelige i markedet. Noen av variantene er parfymert jar stearinlys, parfymerte dekorative stearinlys og duftende gel stearinlys. Vakker design har blitt laget på lysene for å gjøre dem ser mer stilig.
Rikt duftelys har også vært et viktig alternativ for aromaterapi (bruk av essensielle oljer eller aromatiske forbindelser i behandling), som er blitt svært populære spesielt i vestlige land. Det er en rekke aromaterapi lys, parfymert med bestemte essensielle oljer for å betjene formålet.
Å gjøre en rikt duftende stearinlys er ikke vanskelig, forutsatt at du bør være tålmodig under prosessen med å gjøre. Det eneste er å forene tilstrekkelig mengder av voks, fargestoff og duft olje. La oss se fremgangsmåten på hvordan å lage et stearinlys med duft av eget valg. ; Du trenger 500 gram soya voks (flake form), 30 ml rikt duftende essensielle oljen (velg foretrekke duft), ett glass (størrelse og form som per dine ønsker), voks fargestoff og en tykk bomull veke. : Først satte soya voks i en gryte og varm den på middels varme til voks smelter helt. , Nå, legger den essensielle oljen og voks fargestoff i pannen. Rør blandingen kontinuerlig slik at fargen og olje blir absorbert i soya voks. , For festing veken i glasset, plass veken i midten og hell litt av den flytende voksen. Vent til voksen stivner. For å holde veken i sentrum, tie den andre enden av veken til en blyant og legg den over glasset. , Nå, hell flytende voks for å fylle opp glasset. La voksen stivne, det kan ta tid som per størrelsen på glasset. ; Slutt, trim veken til omtrent en halv tomme. Du kan tenne duftende stearinlys og nyte sin rike duft. ; Rikt scented soya lys er sunnere enn parafin-eller petroleum-baserte lys. Soya voks brannskader kjøligere og er biologisk nedbrytbart. Det er lettere å rengjøre soya voks enn parafinvoks, man kan vaske soya voks med såpe og vann. Soya lys er også det beste alternativet for dem som er allergisk mot petroleum-baserte lys.
Rikt duftende stearinlys er perfekt for å dekorere en jul eller nyttår partiet. Det er den enkleste måten for dekorasjon og på samme tid, nyt av rik duft. Du kan plukke opp rikt duftende stearinlys av god design og dekorative lysestaker å skape en flott minneverdig øyeblikk.