Elektrisk Radiant gulvvarmesystem

Så langt som oppvarming kalde vintermånedene er opptatt av, konvensjonelle varmesystemer er ikke tilstrekkelig til å varme opp hele huset, spesielt gulv og vegger. For å lage behagelig varme gulv, kan du velge elektrisk utstråling gulvvarme. De er ideelle løsningen for å varme gulv som er utsatt for svært kalde temperaturer, som fliser, laminat, stein og konstruert skogen. I nyere tid, er de fleste huseiere velger for montering av elektrisk strålevarme gulv varme for å øke komfort av hjemmene sine i løpet av vinteren.
Gulvvarme Systems: Electric Radiant Gulv
Elektrisk strålende gulvvarme gir direkte varme til gulvene gjennom fenomenet strålevarme transfer. I et slikt system, er elektrisitet brukt til å varme opp gulvet, hvor varmen blir levert direkte til personer eller gjenstander gjennom varme stråling (også kalt infrarød stråling). Snakker om konfigurasjonen av elektrisk strålende gulvvarme, elektrisk motstand varmekabler på eller under gulvet, som er forbundet med en elektrisk krets.
Når systemet er på, varmen fra kablene varme opp gulv. I enklere vilkår, er arbeidstittelen for elektrisk strålende gulvvarme meir eller mindre lik en elektrisk brødrister. Varme opp et rom gulvet kan ta omtrent 30 - 40 minutter. Radiant gulvvarme består av en termostat som tjener hensikten med å styre temperatur. Kan du justere temperaturen som per ønsket rekkevidde.
Du kan vurdere installasjon av elektriske paneler under ombygging av gulvbelegg. For det første, er varmekabler lagt jevnt, over noe som gips sement helles. På kjøling, sement tørker, og danner et solid skive med kabler bygget inni den. En slik ett plata er brukt som base for finishen på gulv som fliser. Hvis du bruker på en allerede bygd flisegulv eller laminat gulv, matter laget av strømledende plast er tilgjengelig i markedet. Slike matter er rett installert over undergulvet for elektrisk strålevarme gulvvarme.
Elektrisk Radiant gulvvarmesystem: En oversikt
Strålevarme tilbyr mange fordeler i forhold til konvensjonelle Baseboard eller andre varmesystemer. Den store fordelen av elektrisk utstråling gulvvarme er at den er energieffektiv, som varme overføres direkte uten sløsing, som ikke så i tilfelle av tvungen luft varmesystem. En annen fordel er den enkle installasjon og enkel betjening av elektrisk strålende gulv.
For lagring av energi, velger en elektrisk utstråling gulvvarme system med en større termisk masse. Dersom det er tid-for bruk rate innretning (mindre elektrisk gebyrer under off - rushtiden) i ditt område, kan du sette på systemet i løpet av off-peak timer. Med en betydelig termisk masse system, vil den lagrede varmen være tilstrekkelig til å varme opp gulvene i ca 8 - 10 timer uten videre strøm-inngang.
Du kan bruke elektrisk utstråling varme i gulv som blir vanskelige å varme opp ved å forlenge hjem varmesystemer, slik som bad, kjøkken og kjellere. Når du kjøper elektrisk utstråling gulvvarme, kan du shoppe rundt etter ett energieffektivt system. Også, sammenligne prisene på forskjellige merker å få en god avtale. Et annet faktor å vurdere når du kjøper en elektrisk strålevarme systemet er den garantien, og noen merker tilbyr 30 års garanti periode.