Basement Mold fjerning

Mold er en type sopp som vokser i områder som er fuktige og ikke har skikkelig ventilasjon. En kjeller er et slikt sted i ditt hus som knapt får noen sollys, noe som gjør det en konstant fuktig område. Den fukt og den lave temperaturen i kjelleren er et ypperlig grobunn for mugg. Selv om alle typer mold er ikke skadelig, svartsopp og mugg er veldig farlig for helsen vår. Vekst av mold i underetasjen årsakene utslipp av ulike organiske stoffer som sporer, celler, fragmenter, etc. som forurenser hele innemiljøet. Ved innånding, kan disse materialer potensielt risikabelt for helsen til barn, dyr, til og med voksne, og kan forårsake allergi eller luftveisproblemer som astma. Basement mold fjerning, derfor er veldig viktig å beskytte familien fra ulike helsefare.
Påvisning av Mold i kjelleren
Hvis du har brukt organiske materialer som tre, papir-produkter, eller stoffer for bygging av kjelleren, så det er maksimalt mulighet for vekst av mold i kjelleren. Tilstedeværelse av mugg kan identifiseres med et typisk lukt forbundet med mold. Peeling av tapet eller råtnende av tre eller slitte malingen på veggene er noen vanlige tegn til angrep av mugg. Hvis du ser slike indikasjoner, bør du ta opp oppgaven å fjerne kjelleren mugg tidligst, slik at problemet ikke blir verre videre. Gni hender på veggene av kjelleren for å finne ut om den er våt eller ikke. Mange ganger, veggene i underetasjen blir vått på grunn av lekkasje av vann i veggene. Denne lekkasjen kan gjøre taket og gulvet kjelleren mer utsatt for mugg invasjon. Dersom gulvet i kjeller er dekket med et teppe, kan da svarte muggvekst skje under teppegulv området. Når møbler er holdt i kjelleren, vil fukt i området blir absorbert inn i overflaten deres og gjøre det til et ideelt sted for mugg å blomstre.
Mold fjerning fra kjeller
Etter identifisering av områder som berøres av mold, er det på tide å ta mugg fra kjelleren. Det første trinnet som må tas er å skille kjelleren fra resten av huset, slik at formen ikke spre seg til andre områder av huset. Så forberede deg med riktig utstyr som gummihansker, vernebriller, luftveiene maske, etc. å skjerme deg fra de skadelige effektene av mold. For hensikten med fjerne mugg fra harde overflater som glass, metall eller plast, bruke et vaskemiddel som ikke inneholder ammoniakk og fjerne mugg ved enkle skrubbe.
Anvendelse av en løsning av klor vann og vil være det beste alternativet for kjelleren mold fjerning fra fliser på gulv. Bland en kopp klor i en liter vann. Hell det til en spray flasken og spre den over hele overflaten. Det er veldig effektivt i å fjerne svart mold. Hvis kjelleren gulv er laget av hardtre, tar god kvalitet sandpapir og gni den over treoverflaten å fjerne mold. Etter rengjøring av mold av hardtre gulv gjelde en god tetningsmasse på det som vil hjelpe å stoppe fuktighet fra videre inntrengning i hardtre og tiltrekke mold i fremtiden. Mold kan ikke fjernes fra porøse overflater liker papir eller teppe. Når overflaten under kjelleren teppet er infisert av muggsopp, har du ingen valg enn å kaste ut teppet.
Når du har drept alle mold fra kjelleren området, desinfisere stedet ved hjelp av enkelte desinfeksjonsmiddel. Grundig spre desinfeksjonsmiddel over alt og la det urørt i minst 15 minutter. Pass på at det er nok ventilasjon når du er desinfisere kjelleren. Vask deretter off området med vann. Ikke la vannet å bo på overflaten for lenge. Tørr opp området raskt hjelp fans, avfuktere etc.
Hvis du oppdager at din hele kjelleren, fra gulvet opptil taket, har fått omfattet av mold, er det tilrådelig å leie mugg utbedring kontraktører for kjelleren mold fjerning. Etter mold fjerning, er det viktig at hindrer videre vekst av mold i kjelleren. For dette, må du holde kjelleren i et tørt tilstand. Det kan ikke være en lett oppgave men du må treffe alle mulige tiltak å holde kjelleren i et godt ventilert tilstand. Videre kan regelmessige inspeksjon av kjelleren hindre vekst av mold også. Les mer om:; Hvordan Clean Mold og Mildew; Black Mold Removal; Basement Mold Rengjøring