Nosegay Buketter

Earth ler i blomster. ~ Ralph Waldo Emerson
Blomster har vært forbundet med oss ​​siden uminnelige tider å uttrykke våre følelser, kan i lykkeligste eller mest følelsesmessige øyeblikk eller bare å forskjønne våre omgivelser. Flowers kan brukes i ulike former, som en enkelt kutt blomst eller en haug med blomster ordnet i en typisk måte, for eksempel ikebana (japansk kunsten floral arrangement). Også, er en spesifikk blomst pleide å symbolisere et land.
A nosegay er en av de viktigste typer blomsten arrangement brukt å feire spesielle anledninger. Nosegay buketter er en runde arrangement av snittblomster på en kreativ måte. De kan ordnes hjelp ulike blomster av varierte farger. En hvit rose nosegay ofte båret av en brud og brukt som et symbol av tradisjonell brude stil og eleganse. A nosegay kalles også som en tussie-mussie eller en Posy.
Denne typen floral arrangement kom inn eksistens i 14. århundre, når folk slitt blomster rundt hodet eller kroppen å maskere deres ubehagelig lukt. Derav, til navnet nosegay at betyr holde nesen lykkelige. Imidlertid ble de mer populær løpet av tiden av dronning Victoria, fra midten-18. århundre. Hver av blomstene i ett nosegay bouquet har en bestemt mening eksempel lily står for lykke og renhet, roser betegner kjærlighet og eføy representerer troskap. Den opprinnelige størrelse med en nosegay er liten, ca 6-tommers.
Generelt, følger en nosegay den vanlige form av en rund bukett med tette fylt blomster. Det kan være en liten, medium eller stor størrelse bukett. I dag, den mest brukte blomster for nosegay buketter er roser, nelliker, iris, stephanotis og tusenfryd. Det kan gjøres enten med bare én type blomst, eller en kombinasjon av blomster. Green fyll-ups og grenser er brukt for å gjøre ordningen mer attraktiv. På grunn av sin variabel størrelse, har en nosegay vært et populært valg for bruden, brudepike og blomst jenter.
Nosegay buketter er en av de viktigste brude blomsteroppsatser. Vanligvis holder en brud en større nosegay, mens et brudepike og en blomsterpike bære smaller nosegays. Det er visse måter å dekorere en brude nosegay. Noen bruder vil gjerne holde blomsten stilkene som de er uten noe pynt, mens andre foretrekker å vikle stilker med bånd eller blonder å være mer elegant. I et slikt tilfelle, kan man knytte en bue av passende størrelse og farge til stammen. Nosegay buketter brukes også i bryllup blomsterdekorasjoner, for eksempel, som bryllup centerpieces.
Man kan prøve å lage en nosegay ved hjelp av en vase (smal munn) og blomster. Begynne å sette blomster i vasen, og stokke de henhold til å foretrekke fargekombinasjon. Man kan legge grønne bladrike fyllinger for å lage en kontrastfarge. Nå, løft opp blomstene forsiktig ved å samle dem sammen med begge hender. Pakk stilker med blomster tape først og trim stammen som per ønskelig lengde. Man kan også knytte stilkene med dekorative snorer eller bånd og en attraktiv bue slik at den ser mer grasiøs.
Nosegays er også brukt i juledekorasjoner. Mens du oppretter en ferie nosegay, er en samling av dekorative naturlige og kunstige elementer som brukes på samme måte som har vært brukt i en normal nosegay arrangement. Man kan legge holiday nosegays av varierte farger å legge stil til juletrær. I tillegg kan vakre nosegay buketter brukes som julen centerpieces.