Chimney Reparasjon Instruksjoner - Do It Yourself Chimney reparasjoner

Akkurat som alle andre vedlikehold aktivitet i huset, er skorstein reparasjon for viktig. Og de problemene som kan oppstå fra ikke rengjøring pipe, skyve den til toppen av listen. Det finnes rapporter om store tap som følge av pipebrann. Vedlikeholdet aktivitetene knyttet til skorsteiner er vanntetting, rengjøring og krone reparasjon.
Gjør det selv Chimney reparasjon; Mesteparten av skorsteinen reparasjonsvirksomhet sikte på å løse lekkasje problemet ved renhold og fylle sprekker. Hetten på skorsteinen er sårbart for sprekker på grunn av mørtel krymping. Siden kalk-basert mørtel er utsatt for prosessen med råtnende, burde mur fugemasse brukes for tetting.
Chimney Reparasjon Instruksjoner; Lekkasjen problemet i skorsteiner måtte oppstå på grunn av dårlig tetting eller hvis taktekking ikke er gjort skikkelig. La oss å forstå hvordan å reparere en skorstein lekkasje. Det første steget man må ta, er å undersøke basen, sidene og bak på pipa for eventuelle lekkasjer. En bør sjekke klosser for "pipe beslag". Dette er metal biter som harmonerer med bygningen materialet under byggingen av en skorstein. Disse metalldeler føre til at mørtelen å utvide som fører til dannelse av sprekker. Et egnet drivning materialet skal brukes til å fylle sprekker.
Rengjøring av Chimney; Aktiviteten av renhold skorsteiner ikke bare bidrar til å forbedre sin effektivitet, men også opprettholder sikkerheten til peisen. Renhold, hvis den utføres regelmessig, reduserer sjansene for pipebrann. Over tid, får stoffer som sot og kreosot akkumulert i skorsteinen. Det fører to problemer dvs. utslipp av røyk fra skorsteinen døren, eller åpnes og muligheten for en pipebrann. Kreosot er en brennbart materiale, kan resultere i en pipebrann. Før man begynner å rense en skorstein, bør sikkerhetsforanstaltninger tas hensyn til. Peisen cover, møbler og andre materialer nærheten av arbeidsområdet skal være ordentlig tildekket. Støvsuger skal brukes til å holde støv ut under rengjøringen aktiviteten. Børsten brukes til rengjøring må kobles til fleksible stenger og senket ned i skorsteinen fra toppen. Nok staver skal være festet slik at penselen når bunnen av røkrøret og renhold er gjort grundig. Børsten er jobbet opp og ned, for å rense pipen. Lommelykt beviser nyttig for skikkelig renhold pipe. "Lås-Fast" og "ProFlex er to typer stenger ansatt til rengjøring av skorsteiner med krappe svinger.
Crown reparasjon; Kronen er en del av skorsteinen, siden den beskytter leddene, murstein, mørtel og peisen. Å reparere skorsteinen kronen, må man først blande en pose med mur sement med en halv pose med erter grus. Innblandingen kan gjennomføres på en trillebår med hjelp av en hoe. Vann må legges å skape riktig konsistens på blandingen. Like før blanding når den nøyaktige konsistensen, har en kopp bonding agent som skal legges til blandingen. Før nevnte blanding er forberedt, bør betongen knust ved hjelp av en hammer og meisel. En dråpe klut skal først legges Ved begynnelsen av prosessen, slik at den beskytter taket. Blandingen forberedt på bygging av kronen må være spredt rundt på flue. Et brett kan brukes til å slippe bobler fra sement by hakking den.
Chimney reparasjon er dermed ett viktig reparasjon aktivitet. Etter ovennevnte skorsteinen reparasjon instruksjonene vil bidra til å holde skorsteiner trygg og i god stand.