Business Casual antrekk for kvinner

Business casual antrekk må se Enkel og ryddig og skal se perfekt for ethvert forretningsmøte. Business casual antrekk betyr består ikke av klær som du kan don mens han deltok i et cocktailparty eller et utendørs arrangement. Kort sagt, må det være classy og anstendig og ikke jazzy eller glorete. Hver organisasjon har en annen kleskode. Noe som anses som formell slitasje i en organisasjon er kanskje ikke være inkludert i en annen. For det første, kan du sjekke kontoret politikken håndbok, som kunne ha nevnt i en kleskode at de ansatte skal følge. La oss se på noen regler business casual antrekk for kvinner.
Virksomheten uformelle antrekk for kvinner kan bestå av lyse nyanser sammen med formelle slitasje nyanser som mørke brunt, svart eller marineblå. Den viktigste faktoren av virksomheten antrekk er passende. Påse at alle kutt passe din kropp riktig og er ikke for stramt eller løst. La oss se hvilke kjoler kommer under business casual antrekk kategori.
Women's Business casual antrekk; Knee lengde eller to-inches-over-the-knee skjørt, Corduroy, khaki, twill, lin eller bomull bukser eller skjørt, Skreddersydd bluse eller skjorte, dress dress, to-delt dress med jakke, skreddersydd strikke gensere , Pass på at skjørtet spaltene er passende. Som for ett kort skjørt, er en liten spalte nederst midt på baksiden fint fordi det er for bekvemmeligheten av trapper. En lang skjørt skal ikke ha et kutt over knærne. Klærne må være rene og strykes. Rynkefri stoff er det beste alternativet. Hose er avgjørende i tilfelle business casual antrekk, men bare hvis skjørtet er kneet lengde eller mindre enn det.
Det finnes også et par andre elementer sammen med klær som spiller viktige roller å forme høyre business casual antrekk for yrkesaktive kvinner. Sats på lær sko og skinn belter. Svart og mørk brun farget sko passer business casual antrekk. Du kan også velge off-white farget skoene hvis de går godt med antrekket ditt. Middels eller lav-heeled pumper, kan fastspent sandaler og støvler være slitt med business casual antrekk. Er det viktig at du passer ditt fottøy og belte med antrekket ditt. Platform hæler er en streng no-no. Hvis du bruker sandaler, må du kontrollere at tå negler og føtter er preparert.
Du kan bruke tilbehør for å forbedre utseendet. Et delikat halskjede, øredobber og armbånd kan legge en fin touch til klær. Ikke velge farget tilbehør, bruke egnet metall tilbehør som ser elegant. Vesken eller poser gjør mye forskjell for antrekket ditt, derfor bør de samsvarer med antrekk riktig. Du kan velge mellom et stort utvalg i skinn poser og vesker som ser kjempebra med business casual antrekk. De må være ensfargede, enkle, små i størrelse og må gå bra med antrekket ditt. Du kan matche vesken med sko for en koordinert utseende. Hvis du må bære noen dokumenter, velger du et skinn mappe i henhold til størrelsen som kreves. Vær oppmerksom på håret ditt, og det skal ikke se rotete. Naturlige make-up, vil rene negler og lyse neglelakk nåde utseende.
Unngå fargerik ting, i stedet velger nøytrale farger som ser elegant og profesjonelt. Hold antrekk enkel, klar og glem ikke ordet 'business' i 'business casual antrekk for kvinner ".