Installere Replacement Windows

Home dekorasjon er en av de øverste prioriteringer for mange som elsker å tilbringe tid på å planlegge ulike typer av hjem innredning. Men noen ganger, kan det bli en kostbar affære å vurdere kostnader og budsjett faktor. Den andre dagen, merket jeg en nabo brummende om sin gamle vinduer og hage gjerder. Skifte alt dette med nye materialer ble en kostbar oppgave for ham. Jo, sikkert, kan ikke alle brenne hull i lommeboken og velge nye vinduer. Installere utskifting vinduer så kommer over som et ideelt alternativ for folk som ønsker et nytt utseende uten å egentlig går på bekostning av budsjettet faktor. En tur gjennom noen lokale butikker som lager slikt materiale vil trolig gi deg en idé hvordan du skal gå om denne prosessen. Det er noen punkter du vil trenge for å vurdere for å installere utskifting vinduer og faktorer forbundet med vindu behandlinger. ; Think som per budsjettet. ; Kjenn slags stil eller materiale du ønsker å velge den utskifting vinduet. Det kan bli vinyl, tre eller kompositt. ; Mål størrelsen vinduet. Dette vil hjelpe deg å velge tilsvarende vindu rammen. , Samle de materialene du trenger for denne prosessen. Dette inkluderer, et målebånd, tre shims, en firkant, gjæringssag, hammeren, oppladbar drill, skrutrekker, tre meisel, lirke baren (liten størrelse) og bruksareal kniv. ; Hvordan installerer utskifting windows; Mål vinduene fra innsiden. Kjør tape på ene siden av vinduet til den andre siden. Dette vil bety at du vil måle vinduet fra et hjørne av vinduet jamb til den andre hjørnet av vinduet jamb. Måle alle hjørner i tilfelle vinduene er spesielt gamle. Når du måler høyden og bredden på innsiden av vinduskarmen, noter minste målingene. Dette vil være den målingen du trenger å bruke for den nye vinduet.
Nå, må du fjerne stopper og sash. Stoppene er den vertikale trestykkene brukte å støtte sash. Åpningsrammen er den delen av vinduet som faktisk beveger seg. Fjern stopper med hjelp av ulike materialer som skrutrekkere, lirke barer og kniv. Stoppene kan fravikes og brukes senere. Nå må du fjerne rammen på innsiden. Du må få kvitt noen ledninger som kan være stede der. Neste, skyv rammen på utsiden mot undersiden. Skillen perler kan avleveres. Disse parting perler er vertikale strips brukes for sash. Husk å holde stopp, som er på utsiden på plass. Du må rengjøre innsiden av vinduet jamb før du installerer nye vinduer.
Du må sette det nye vinduet i dagens åpning av vinduet. Dette vil tillate du å forstå hvordan utskifting vinduet passer i verdensrommet. Du må plassere åpningsrammene innen den nye enheten mot sentrum området. Støtfangeren stopper skal gli mot sentrum. Nå må du caulk stoppene på utsiden og markere sill vinkelen. Du må også caulk og installere sill vinkelen. Ditt neste skritt ville være å installere ekspander på vinduet enheten. Caulk topside av det og sikre ekspander med skruene.
Du må nå installere vinduet inn i åpningen. Med hjelp av en firkant, sjekk alle hjørnene. La en tomme av shims stikke ut og unngå skyve dem i. Shims er som wedges brukes å kjøre inn i crevices. Også skruen i de resterende skruene, som er montert på toppen, samt undersiden. Ditt neste skritt ville være å flytte toppteksten mot øversiden. Sikre at alle avvik lukket. Fix gjenværende skruene å holde header på ett sted.
Nå må du sjekke installasjonen av den nye vinduet. Skyv den øverste og nederste sashes i en opp og ned bevegelse. Dette vil hjelpe du kontrollere glatthet av glidende panelene. For en presis glidende bevegelse, kan du også referere til instruksjonene av produsenten. Du må kanskje sjekke shims hvis du ansikt problemer i skyve av vinduene. Når du er sikker mellomlegg har montert godt, bruke en sag å bli kvitt bitene som er utstikkende mot yttersiden. Du må også caulk innsiden stopper av vinduet.
Med disse tipsene for å installere utskifting vinduer, kan du gi ett nytt utseende til ditt hjem med minimum utgifter. I tilfelle du overfor en problem med installasjonsprosessen, kan du alltid be en venn som har rett vet-how om dette emne!