Hvordan gjenopprette fra et samlivsbrudd

Et brudd opp kan være et tragisk og traumatisk opplevelse for de involverte i forholdet. Jo, jeg er egentlig ikke refererer til er jeg så full one night stands, men heller til de vesentlige forhold eller ekteskap samkvem som har slått sur over en periode. Bruddet opp av en langsiktig forpliktende forhold kan være ødeleggende selv i fornærmende relasjoner eller når forholdet har vært på steinete grunnlag for ganske lang tid. Dette er fordi avslutte forholdet betyr også budgivning farvel til felles drømmer og forpliktelser gjort i ett.
Mest romantiske relasjoner begynne på en høyt notat der spenningen i romantikk drivstoff drømmer og håp for fremtiden. Når disse uteblir, det er en følelse av fullstendig sorg og skuffelse. Dessuten, du vanligvis flytter inn i et rom der alt er forstyrret rett fra din vanlige rutine til relasjoner med den utvidede familien og i noen tilfeller til og med din identitet. La oss prøve nå, og du finner løsninger som kan lære deg å gjenopprette fra et brudd opp.
Komme over et forhold breakup er den vanskeligste delen. Mens de fleste holder hengende på med en falsk følelse av hopefulness, er andre stuck med tanken om å komme tilbake til sine ex selv etter avslutte forholdet. Det er imidlertid viktig at når du gjenoppretter fra en breakup, bli deg tålmodig og gir deg selv tid til å forstå virvelvind av følelser. Her er noen måter som vil hjelpe du forstår for hvordan å gjenopprette fra et samlivsbrudd.
Gjenlevende ett Break Up
Cry Your Heart Out: Du trenger som essensielle 24 hour mope hvor du kan gråte av hjertens innholdet og bare lounge rundt i huset munching på din favoritt sjokolader. Ok, som virkelig var overdrivelse. Hva jeg mente var den beste måten å gjenopprette fra sorg er å forstå at det er alt rett å føle slik du do. Motstridende følelser og følelser av sinne, bitterhet, tristhet, frykt, og forvirring er normale. Bare forstår disse følelsene, og erkjenner dem, så lite vet du, men ett av de beste måtene om hvordan man håndtere et brudd opp, er å gråte ditt hjerte ut, som hver tåre som er utøst hjelper deg å kaste så mye sorg. Undertrykke smerten kan bare føre forlenge smerten av hjertet pause. Tross alt er det best å se skriften på veggen for hva det er stedet for å sitte ned og grublet over det.
Bygg en Support Group: Når du går gjennom verste livsfaser din vil-venner og familie være der å støtte deg og hjelpe deg tidevannet over denne ille fasen. Det er ingenting som en omsorgsfull øret som gir deg den støtten du trenger. Dessuten vil bruke tid med dine kjære hjelpe deg å føle elsket og ønsket.
Destroy Memorabilia fra Past: Du kan være fanget i en tilstand av limbo og under en illusjon, håp at forholdet vil reparere selv. Er imidlertid best å komme over den og beste måter å gjøre så er å ødelegge eller heller slipp tingene som minne deg av relasjonen.
Get Opptatt: Få over drømmende delen og gjøre noe å holde deg opptatt. Ta denne tid til utforske nye interesser og forfølge morsomme aktiviteter som du alltid ønsket gjøre, men var travle tar din kjæresten ut for et middag eller gå til et sanseløst baseball spill med kjæresten din at du var sannsynligvis aldri interessert i, i første plass . Når du fokuserer på noe at du nyte det vil være lettere å komme over traumer av bruddet.
Møt New People: Selv om et samlivsbrudd kan virke som slutten av verden, er det ikke så, isolasjon etter bryte opp fungerer bare ikke. Noen folk føler de kanskje har mistet støttegruppe med bruddet. Så det er tide å få sosiale igjen ved enten bli en sosial nettverk klubb, tar opp language klasser, frivillig eller får involvert i samfunnet aktiviteter. Med nye relasjoner det alltid håp om healing et knust hjerte.
Husk at imidlertid lammet av sorg kan du bli øyeblikket, er dette bare en midlertidig fase av livet ditt som snart vil komme over. Bare gi det tid og dag for dag, litt etter litt, vil dette prøvelse snart over og går videre etter bruddet vil være enklere for deg. En pause er opp aldri bra for hjertet, men å følge disse enkle måter på hvordan du kan gjenopprette fra et brudd opp vil gjøre livet mye mindre stressende.