Pass opp for Bogus velferdsorganisasjoner

TV-reklamer, magasinet annonser, masseutsendelser, og telefonsalg samtaler er oversvømmet dag med folk spør etter donasjoner til verdig-klingende veldedighetsorganisasjoner, mange av som du har sikkert aldri hørt om. Men når du er oppsøkt av en organisasjon med et navn som høres sympatisk og omsorgsfull, tenderer tanken på å være en god samaritan å trekke på Heartstrings fordi de fleste mennesker har et naturlig instinkt for å tilby en hjelpende hånd til folk mindre heldige.
Dessverre er det mange skruppelløse rovdyr som utnytter disse instinkter å samle inn penger som vil puten sin egen lomme, uten noen gang å nå noen barn. Noen ganger problemet ligger i grådige administratorer eller styrene som ikke vet hva de gjør, men ofte problemet er på grunn av ineffektivitet eller disorganization. Som betyr mesteparten av pengene dine går mot ting som regnskap og juridisk service, administrative funksjonærer, ansvarsforsikring, og investeringer, ikke programmene du tar sikte på å støtte med donasjoner.
For hjelp avgjøre hvorvidt en veldedighet er alt som synes å være, er å besøke alt du trenger å gjøre Charity Navigator: Din guide til Intelligent Giving. Grunnlagt i 2001, er Charity Navigator landets største veldedighet evaluator, undersøke titusener av non-profit finansielle dokumenter i sin søken for å hjelpe folk med filantropiske mål. Organisasjonen er svært informert om den sanne økonomiske driften av alle typer veldedighetsorganisasjoner, både dårlige og gode. De har brukt denne kunnskapen til å lage en objektiv, upartisk rating system til å vurdere den finansielle helsen til mer enn 5000 av USAs mest kjente veldedighetsorganisasjoner.
Charity Navigator's rating-systemet undersøker hvordan ansvarlig en veldedig organisasjon fungerer generelt, samt hvor godt organisert det er å opprettholde sine programmer. Hver nestekjærlighet er gitt en samlet vurdering på en til fire stjerner, i tillegg til konkrete vurderinger som hvordan begått en veldedighet er å holde givernes privat informasjon konfidensiell. Nettstedet er enkelt å navigere etter veldedighet navn, sted, eller type aktivitet. Det har også mening stykker av veldedighet eksperter, Topp 10 og bunn 10 lister som rangerer de mest effektive og ineffektive veldedighetsorganisasjoner i ulike kategorier, og undersøkelser av veldedige grunnlagt og / eller godkjent av kjendiser.
Dette er noen av de mest effektive, verdt veldedige organisasjoner:
Direkte Relief International gir medisinsk assistanse for å forbedre livskvaliteten for mennesker utsatt for fattigdom, katastrofe, og sivil uro hjemme og over hele verden. , The National kristne Foundation; PATH, internasjonal organisasjon som skaper bærekraftig, kulturelt relevante løsninger slik at samfunn over hele verden til å bryte langvarige sykluser av dårlig helse. ; Rotary International arbeider for å fremme verden forståelse, goodwill og fred gjennom forbedring av helse, støtte av utdanning, og bekjempelse av fattigdom. ; Verdens Wildlife Fund, som arbeider for å bevare mangfoldet og overflod av liv på jorden og reversere nedbrytning av jordens naturlige miljø. ; City of Hope sammenføyninger sammen noen av verdens mest kunnskapsrike leger, forskere, forskere og helsepersonell til å behandle og en dag kur kreft, diabetes, HIV / AIDS og andre livstruende sykdommer. , Dette er noen av de ineffektive veldedige organisasjoner som bruker mer enn 50% av deres donerte penger på høye administrative kostnader enn dem de er ment å være å hjelpe:
Veldedighet - Administrative kostnader
Jobber med Justice - 77,5%; Boys Choir of Harlem - 66,3%, National Council of Women Negro - 64%; Cherokee National Historical Society - 58,2%; Venner av Israel funksjonshemmede Veterans - 57,3%, Barn, politi, veteraner, brannmenn og mange andre potensielt trengende mennesker er ofte brukt for å slepebåt på Heartstrings av folk som tror de er å hjelpe en verdig sak. Men for å være sikker på at årsaken du forking ut penger til virkelig verdig, gjøre litt research først. Være sikker på at hjelpende hånd er faktisk å hjelpe en trengende person til å forbedre sine omstendigheter, og ikke bare hjelpe en grådig person forbedre sine bank balanse. Selv om det er noen dårlige epler, de er tallmessig underlegen veldrevne, ærlig, effektive veldedige organisasjoner som gjør en forskjell i livene til mennesker over hele verden hver dag.