Basement Ceiling ideer - Basement tak Valg

Making the Basement ser tiltalende
De fleste tenker på kjelleren som et mørkt og trist rom i sterk kontrast til resten av huset. En del av grunnen er fordi kjelleren hvor mennesker har en tendens til å lagre uønsket ting. Det er imidlertid ingen grunn til at den nederste delen av bygningen ikke kan være så innbydende som resten av huset. En godt opplyst og vakkert dekorert kjelleren vil legge til estetikk av huset. Dekorere og remodeling kjelleren kan være en billig eller en kostbar affære avhengig av vårt budsjett.
Basement Ceiling Valg - Basement tak Ideer
Det første skrittet mot å gjøre kjelleren se attraktive, er å takle taket. En kjeller kan alltid brukes som et spillrom, et treningsstudio eller en hjemmekino, forutsatt vi la våre kreative safter flyt og tenker på innovative kjelleren taket ideer som vil gjøre kjelleren ser mer tiltalende. Ledninger, kanaler og rør som går over taket gjengi et shabby utseende til det. Den rasjonelle ønske om å dekke opp griset taket slik at kjelleren mer presentabel, har resultert i folk kommer opp med aa rekke innovative kjelleren taket ideer. Disse spenner fra senkede tak, eller undertak, til en enkel baldakin å maskere blanding av rør og ledninger. Avhengig av ens budsjett, kan man velge ett av følgende kjelleren taket alternativer.
Bamboo Ceiling: Bambus Lamellene kan brukes til å gran opp kjelleren taket og gi den en tropisk utseende. Bamboo kan brukes i kombinasjon med palmeblader og stokk for ekstra effekt. Det gjør en hage-lignende utseende til rommet. Bambus mat tak kan også brukes, dersom man ønsker myk og smidig kalesje. Bambus slats, derimot, gjør overflaten ser hakkete. Selv slats og matter kan males, ser de best i sine naturlige skyggen. En perfekt blanding av kunstnerisk prakt uten kompromisser på nøkternhet.
Stoff som Canopy: Et fargerikt stoff kan gjøre et sigøyner telt effekt til rommet. Stoffet kan stiftes til taket med ett stift pistol. Fargerike tekstiler som pryder taket gjengi en festlig se til rommet og gjøre en dristig uttalelse. Dette er en rimelig kjeller tak alternativet. Noen mennesker kan også vurdere det litt uvanlig.
Suspendert Himlinger: Fliser støttet av en metallrist, som er festet til overhead strukturen, er en ideell himling for folk som ønsker enkel tilgang til overhead ledninger, kanaler og rør. Fargerike fliser eller fliser med flotte mønstre kan brukes til en bedre effekt. Mirrored fliser kan brukes, i tilfelle av himlinger, for å gi skinn av plass. Senkede tak vil redusere høyden i rommet mens du lar tilgang til ledninger og rør i taket. Dette kan være en velsignelse når et rør springer lekk.
Tørrvegg Ceiling: En gips taket er laget av et lag med gips som er presset mellom to tykke plater av papp og deretter ovn tørket. Det er best hvis dette taket er installert av en profesjonell. En gips taket er ca 1,0 til 1,5 inches tykke. Derfor vil det ikke ta opp for mye plass. Videre kan det bli malt i flere farger. Men gjør man ikke har lett tilgang til overhead ledninger og rør.
Kjelleren Taket er vanligvis den minste av våre bekymringer Når vi er opptatt med å kjøre rundt å prøve å balansere vårt hjem og arbeidsliv. Men hvis vi har tenkt å selge huset kjelleren må se presentabel. Decorating taket er bare en del av jobben. Kjelleren er makeover ufullstendig uten ivaretar kjelleren gulv og deretter gulvet lys, for å sikre at kjelleren er godt opplyst, altså, noe som gjør det mer innbydende. Med taket ferdig og gulvet lysene på plass, og er kjelleren nå klar til bruk som et spill rom eller en hjemmekino.