Husholdningenes Rengjøring tips

Du kan finne noen som alltid er besatt med rengjøring. Frekvensen på hvor du finner dem med en kost eller en mopp eller en pusseklut er ganske høy, som kalles å være besatt. Vel! du trenger ikke å være besatt Compulsive om rengjøring, hvis du vil ha en ren, hygienisk hus som lukter behagelig. Alt du trenger å gjøre er å være vanlig i rengjøring av huset. Vurdere å gjøre det daglig, som en vane. Utgangspunktet, vil jeg råde deg sette av tid til husholdsarbeid rensing hver dag. Her er hva du kan gjøre.
Den beste måten å ha en SPIC, og span huset er allot litt tid til alle de rydder hver dag. For eksempel, vaskerom, bad og bassenget du kan rense før du har din morgen bad. Sengen rommet og stuen (som er liksom alltid i et rot) kan bringes til bestille rett etter ha et bad. Kjøkkenet skal rengjøres etter du har kokt. Alle mødrene, allot your slem gutter med den tunge tungvint plikter og de søte, sjarmerende døtre, med de plikter som krever litt mer finhet. Jeg selv, var sønn av min hengiven mor, rengjøre gulv og vaskerom, og på badet hver morgen, og klare opp i kjøkkenet etter at en deilig middag.
Først av alt hva du trenger å gjøre er å samle alle renhold forsyninger som eddik, avis, bomull klut, koster og såpe, og deretter involvere alle i familien til å delta i aktiviteter, med eller mot deres vilje.
For å få en ide om slike rengjøringsutstyr og hjelpestoffer, kan du lese mer av det i Rengjøring Products.
Husholdningenes Tips for Rengjøring; Når du har bevæpnet selv med ammunisjon å bli kvitt alle skitt og untidiness, er det tide å angripe.
Husholdningenes Rengjøring Tips # 1; husholdninger rengjøringstips kan være nesten uendelig, og jeg lurte på hvor jeg skal begynne. Så går her (jeg startet med de enkleste spissen). Rengjøring av møblene. Hva du kan gjøre er å tildele en gang til møbler rengjøring hver dag. Rengjøring møbler er svært enkel. Hva du trenger å gjøre er å kjøre støvsugeren over sofaen sett hver dag. Forsikre deg om at man tar med alle delene av stoff i møbler mens støvsuger. Neste ta en liten mengde vaskemiddel på en bomullsklut og raskt polish og gni alle "harde" overflater i huset, for eksempel, stuebordet eller klesstativ. Under rengjøringen disse overflatene erstatte "ut av plass tingene" i sin passende steder. For eksempel hvis en bok ligger åpent på stuebordet, sette den tilbake i boken sokkel.
Husholdningenes Rengjøring Tips # 2, Blant alle husets hold renhold tips de mest slitsomme delen er renhold av kjøkkenet. Denne delen er den viktigste delen som kjøkkenet har å holdt den mest hygieniske. Den beste måten å holde kjøkkenet rent, er å rydde kjøkkenet plattform etter matlaging, og spisebordet etter å ha spist. Den beste måten å holde disse to aspektene rene er å Fukt en bomullsklut med vann og litt flytende såpe og gni deretter ned hele dimensjonene av kjøkkenet plattformen, skap og spisebordet grundig. Hele prosessen bør ikke ta mer enn ca 15 minutter.
Hvis du vil vite mer om rengjøring av kjøkkenet, lest referanser på Kjøkken rengjøring.
Husholdningenes Rengjøring Tips # 3; Tiding deg på badet er ikke så stort problem. Bare rense opp på vaskerommet, på badet, og også skålen med langt skaft børster, flytende såpe og litt desinfiserende. Du kan også bruke et langt skaft mopp, et bøtte med vann og litt desinfiserende å rydde på gulvet.
For å vite mer kan du også lese ut fra informasjon i Bad Rengjøring.
Husholdningenes Rengjøring Tips # 4; En siste ting som jeg ikke klarte å dekke er soverommet. For å holde soverommet ryddig alt du trenger å gjøre, er å rengjøre regelmessig møbler på det, bruke en ren støvsuger over madrassen, gjør tøyet regelmessig og endre ark ofte.
Husholdningenes Tips for rengjøring - Ved bidragsyterne for Buzzle; Her er noen forslag som jeg klarte å samle fra bidragsyterne for Buzzle, som jeg tilfeldigvis vite ...
Chaitra Saxena: sette ting tilbake der du har plukket dem, Meera Mankhedkar: alle ting har en eget sted, gi sin plass; Dhanya Joy: bruk aviser å rengjøre flater, gjør underverker; Maisie M: Ikke bare holde ser på den (rotet du vet!) er det tid for å handle!; Sayali Bedekar Patil: Essential å holde kjøkkenet (spesielt kokesone) rent. ; Loveleena: sengetøy - Bytt dem hver alternative dager!; Paramita Bhattacharya: Renslighet er å unngå spredning av smuss (kan være alt fra farging for å uverdige kommentarer og sladder) til andre og seg selv.
Jeg håper virkelig at dere er i stand til å rydde opp i huset hver dag. Ikke er angitt se på meg jeg er lateste forfatter noensinne er født. Jeg bare rydde på soverommet mitt når noen gjester er i ferd med å komme!
For å få en samlet visning, les mer på House Cleaning.