Party Icebreaker Games

Enkel og rask kamper spilt på en fest, slik at gjestene føler seg vel og også aktivere en å bli kjent med andre gjester er kjent som isbryter spill. Isbryteren spill er morsomt, dumme og til tider opplysende. Suksessen til et parti er avhengig av valg av isbryteren aktiviteter. Det er isbryter aktiviteter for små grupper, så vel som for større grupper. Icebreaker spill er et av partiets kamper spilt å live opp festen.
Husk personligheten og aldersgruppen av gjestene mens velge isbrytere. Icebreaker spilles på en corporate fest, baby shower, julebord, nyttår partiet, og også på et samvær.
Isbrytere på Corporate Gatherings
Årlig corporate samle er en tid da familiene til de ansatte møte venner og kolleger av ektefellen. Disse dager, corporate samlinger og corporate slag er veldig på moten. Ulike party spill og aktiviteter er innarbeides til opplivelse hendelsen. Isbryterne blir benyttet som verktøy for å hjelpe folk på The Gathering bosette seg ned og være rolig.
På et corporate samling, kan det ikke være mulig å inkludere alle i en isbryter. Ankeret kunne plukke ut personer tilfeldig. Her er noen isbrytere som skulle sette tonen og skape rett stemning for corporate samling.
Navn tag: Denne isbryter ikke bryter bare isen, men også introduserer den aktuelle personen til andre gjester. Den inviterte må presentere seg selv til publikum ved hjelp av ett adjektiv som begynner med den første bokstaven i navnet. For eksempel, Jolly Jennifer, Fancy Fanny, Aktiv Alice og så videre.
Burger: Dette er en morsom isbryter der en ingrediens på en burger er skrevet på en klebende papiret sitter fast på baksiden av deltagerne i dette spillet. De må ordne seg i riktig rekkefølge der en burger er gjort. Dette spillet når de spilles med mange mennesker danner to eller flere lag ville være virkelig spennende. Dette vil også opplyse en på begrepene teambuilding.
Lemme introdusere deg: I denne isbryter, ankeret tilfeldig plukker gjestene. En gjest måtte få detaljer av en annen Gjestene han aldri har møtt før. Men unngå spørsmål som er du gift?, Hvor mange barn du har? og så videre. I stedet spør spørsmål som hvordan ville du tilbringe en perfekt dag?, Det viktigste du har arvet fra foreldrene dine?, Navnet på boken du nå leser, siste filmen du så med dine venner? og så videre. Spørsmålene spurte bør være interessant, morsom og humoristisk. På slutten av den fastsatte tiden, vil gjesten måtte innføre den personen som han intervjuet til publikum.
First Impression er Best Impression: I denne isbryter aktiviteten, så snart som gjest kommer inn, stikke en selvklebende papir på ryggen. Spør folk som så ham komme inn skrive vittige kommentarer eller første inntrykk han gjorde på andre mennesker som han gikk i. Når papiret er helt fylt, den som står i nærheten av ham eller henne kan lese ut kommentarene.
Christmas Party Icebreaker Games
Christmas krever feiringer og sammenkomster. For noen familiene Julen er en tid når hele familien kommer sammen, la oss si en familiegjenforening. Her er noen isbryter spill som kan spilles på et julebord.
Christmas Carols: Dette er en av de populære isbryteren spill som spilles i et julebord. Dette kan spilles enten før middag eller etter en overdådig julebord. Som gjestene kommer i gi dem en lapp med en linje med Christmas carol skrevet på den. Når alle er samlet, hver og en måtte synge carol skrevet på papir hans for å finne den gruppen han tilhører. Dette er en av måtene å danne grupper og også sette partiet på en full sving.
Spørsmål og svar: Gi gjestene en lapp med enten et spørsmål eller et svar skrevet på den. Gjestene som har slip med spørsmålet har til å stille spørsmålet til han kommer over en person som har svaret på slip hans. Den personen med svaret er å lese ut svaret og også introdusere seg selv til publikum.
Strømper lager: Hvis du har invitert 10 gjester, så ville du må fylle små gaver i 5 strømper. Husk å fylle ut ulike gjenstander i alle strømper. Det bør være minimum ti objekter i strømper. Knyt munningen av strømper med et stykke sateng bånd. Par dine gjester og gi dem strømpene. Send dem til å lage en gjetning av hva som er i strømpe sin og skrive det på et stykke papir. De begynner å skrive når musikken starter og stopper når musikken er slått av. Hvert par har lese ut hva de har skrevet på papir deres før tømming av strømper på bordet. De kan hente elementer som samsvarer med det som er skrevet på papir deres.
New Year Party isbrytere
Nyttår er en tid da alle gjør nye vedtak og løfter. Det er igjen en tid til å møte din familie og venner. Nyttårsfest kan ligge på New Year's Day, eller på kvelden. Nyttårsfest krever spill og diverse andre aktiviteter. For å sette alle seg vel, begynner festen med et par av isbrytere.
Spider Web: Når gjestene har samlet, kan du tilfeldig plukke ut folk og be dem om å finne minst tre personer fra blant gjestene som deler deres smak og interesser. Når, har de funnet tre personer med felles interesser be dem om å finne annet tre som har helt forskjellige eller motsatt type interesser. Selv om dette spillet starter som en rykke ut, ville det bidrar til å danne grupper. Hver gruppe snakker om deres felles interesser og også om medlemmer som har interesser er nøyaktig det motsatte til deres.
New Year's Eve: Som gjestene ankommer, be dem skrive ned sine vedtak på et stykke papir. Brett papiret og putte den i cookie jar. Dette New Year's vedtak kan være en falsk eller sann. Når alle gjestene er kommet, pass dette glasset rundt og hver person skal plukke opp en glipp. Hver og en må finne den som har skrevet oppløsningen på papir han bærer. Dette er gøy fordi gjestene må mikse og blande med hverandre. Mot slutten av spillet, ville hver leste opp sin løsning.
Det er vanskelig å gå inn i et parti hvor du vet svært få mennesker. Hvis du vil gjøre partiet spennende, skal gjestene settes ro, derfor er det viktig å ha isbryter aktiviteter for å introdusere gjestene til hverandre. Husk å holde isbrytere enkel og underholdende.