Outdoor Party Games

Partene er store stress busters! Ingenting kan sammenlignes moroa å ha en flott tid med dine kjære. Det er mange ting at man kan gjøre på fest, å nyte det og ha gøy. Man kan danse, man kan synge og gjøre hva han liker å. Men å ha spill på en fest, er en av de mest interessante party ideer og også hyggelig for alle. Faktisk, spill toppen listen over partiet planlegging tips. Spill vil ikke bare gjøre partiet spennende, men også gjøre det en hendelse å huske! Denne artikkelen på utendørs party spill vil foreslå deg noen av de beste utendørs party spillet ideer for både barn og voksne, slik gjøre festen en stor suksess.
Utendørs Party Games for Kids
Vel, når du arrangere noen spill barnespill, må du inkludere spill som vil være full av energi og spenning. Også, huske å erkjenne vinneren ved gi ham en pris som barn elsker å bli belønnet for deres prestasjoner.
Freeze Dance
Freeze dans, et flott spill og at krever ingen særordninger, andre enn noen wild musikk! Bare spille på musikken og la all ungene danse på den. Plutselig stanse musikken og akkurat alle bør fryse på deres steder. Alle viser enhver bevegelse utganger ut av spillet. Den siste til å forbli er vinneren.
Jumping Rope Relay
Du vil kreve en par hoppe tau til dette spillet. Konfigurer to lag og merke grensene for løpet. De første to spillere starter hopping tauene mens beveger mot grensen og komme tilbake. Når den første spilleren er tilbake, bør andre begynne. dette fortsetter till alle spillerne er ferdig. Det første laget å fullføre oppgaven, vinner.
Scavenger Hunt
Scavenger jakten er en av vanligste og spennende spill å bli spilles utendørs. Forbered en liste av noen elementer skal jaktet i hagen og også gi noen ledetråder. Hand over denne scavenger jakten elementer listen til hver team. Teamet søke høyest antall elementer, vinner.
Sport
Sport er en perfekt utendørs party spill for gutter i meget alle aldre. A baseball, volleyball eller en fotballkamp kunne være mye spennende.
Utendørs Party Games for Voksne
Musical Chair
Ordne noen stoler i rad, vendt venstre og høyre vekselvis. Det bør alltid være ett person mer enn antall stolene i spillet. Spill på litt musikk og la folk løpe rundt stolene. Så snart musikken stopper, folk sitte på stolene. personen som stående, forlater spillet og det gjør én stol. Slutt, er bare én stol og to personer venstre og gjestenes administrerende å sitte på denne siste stolen forlot i spillet, vinner.
Dart Board
Sette opp en dart på veggen, og fortell hver person å treffe dart på midten av dart bord. Den ene nærmest sentrum vinner spillet.
Hvordan kan vi glemmer smårollinger i partiet? Vel er det noen utendørs party spill for småbarn, også. Småbarn kan ikke håndtere mye spenning så vær litt kresen stund arrangering spill for dem. Enkle spill som rennende konkurranser, krypende konkurranser eller utfordrende spill eksempel ordet ytre konkurransen som i hvor mange ord kan babyen utter? kan være bra utendørs party spill for småbarn.
Disse ble noen av utendørs selskapsspill for personer som tilhører ulike aldersgrupper. Som signering off uttalelse, ville jeg råde deg ikke å holde seg til tradisjonelle spill. Stedet kan du komme opp med noen nye innovative spill av dine egne, som ville legger til spenningen på gruppen din. Kos deg!