Dreadlock Head Wraps

De er kule og de gjør en stil uttalelse. De forårsaker hoder å snu. Jeg snakker om dreadlocks, som er en av de viktige African American frisyrer bortsett fra hår fletter. Dreadlocks har vært på mote scenen for mange år og dette vakre utseende har bare økt over en periode. Om det er sangere som Bob Marley og Lenny Kravitz, har dreadlocks funnet en vei inn i livsstil mange og er rangert som en av de beste blant svarte frisyrer og flettede frisyrer.
Hva er dreadlocks?
Dreadlocks er frisyrer som krever mindre stell til hår. Man trenger å la håret vokse naturlig for dannelsen av dreadlocks. Hvis du ønsker å vokse dreadlocks naturlig, må du dumpe kammer og børster. Dreadlocks er om et uflidd utseende og generelt det er en uvasket utseende om hele frisyre. Men dette betyr ikke at man ikke vasker ikke dreadlocks. Du kan sjekke ut med din frisørsalong for håret omsorg for dreadlocks. Dreadlocks kan dyrkes kunstig i tillegg. For dette vil du trenge hjelp av en hårekspert hvis du ønsker å sporten denne stilen.
Interessante dreadlock hodet wraps
Dreadlock hode wraps er en del av håret tilbehør. Disse brukes til å forbedre utseendet på denne frisyre og også holde hårstrå av forsiden. Det finnes ulike typer av dreadlock hodet wraps som er tilgjengelige i mange motebutikker. La oss ta en titt på noen av de grunnleggende design av dreadlock hodet omslag som legger til den fasjonable element i dette sassy frisyre.
Tams: Tams er vanligvis laget av garn som gir passform. Det kan være varierte interessante mønstre av det samme, i interessante farger. Tam hodet wraps dekker hodet fra forsiden. Passe strekker til baksiden over dreadlocks. Tams er også kjent som hippienes hatter eller rasta hatter.
Headsocks: Headsocks er store rørene som brukes til å holde håret på plass. De er laget av tunge ull, og har et rørformet slutt å dekke hele hodet.
Floppy bohem stil berets: Berets passer perfekt over hodet og disse dekker ikke dreadlocks helt. Berets er som regel slitt med en tilt og er et flott alternativ for de som ønsker at dreadlocks bør også ses sammen med hodet brytes.
Head wraps med tilknytning: Disse dreadlock hodet wraps er rett og slett som et band og dekke pannen området. Disse kan bli bundet bak med en enkel knute.
De dreadlock hodet wraps er vanligvis laget av fargerike materialer og er ganske lik tilbehør brukt i hippie kulturen. Du kan velge passer som er lun eller de som henger løst. Disse hodet wraps er tilgjengelige i forskjellige materialer som ull eller bomull. Det er imidlertid lurt å velge de med mesh type stoffer. Det vil være nødvendig for å vedlikeholde komfort. Mange hodet wraps kommer med justerbare band som kan være nyttig for å hjelpe deg å avgjøre hva slags passer deg trenger. Du kan også legge til noen fargerike perler eller strenger til hodet wraps å gi dem en personlig touch. Ha en morsom tid på å velge en funky hodet wrap for dreadlocks!