Fjerne trerøtter

Trestubber er rester av trær etter at de har blitt kuttet over bakkenivå. Disse trestubber utgjøre ofte problemer under planlegging av landskapet, spesielt under opparbeidelse av hager. I slike tilfeller, har du ikke noen annen løsning enn å fjerne dem. Vanligvis har en stor plante eller tre en etablert rotsystem som går dypt inne i bakken. Holder dette i betraktning, er det ikke så lett å fjerne trestubber. Uten riktig hageredskaper og planlegging, fjerne trestubber kan være en av de vanskeligste prosjektene. La oss ta en titt på hvordan du fjerner trestubber.
Hvordan fjerner trestubber
Mens sjekke på metoder for å fjerne trestubber, vil du finne en myriade flere måter å utføre oppgaven. Logikken er å velge den effektiv prosedyre avhengig av type, størrelse og antall trestubber. Følgende er noen av de mer implementert metoder for trestubbe fjerning, som du kan praktisere som per dine behov:
Graving trestubber; Det mest praktiske løsningen for fjerning av trestubber er manuell graving. Selv om denne metoden er arbeidskrevende og tidkrevende, er det mer miljøvennlig og rimelig i forhold til de andre trestubbe fjerning teknikker. Du kan følge denne metoden for små og mellomstore grunne røtter trær. Grav jorda rundt stubben å avdekke røttene med hjelp av en spade eller øks. Når røttene er utsatt, kan du fjerne stubben av å kutte røttene med en rot så.
Splitting av trestubber, annet manuelle fremgangsmåten for å fjerne trestubber is splitte treet gjenstår, når de fortsatt er i bakken. Ved hjelp av en splitting maul eller øks, kan du dele trestubbe i flere biter, fra kantene og jobber mot sentrum. Fjern spitted trelast stykker samtidig, inntil alle restene er fjernet. Denne metoden krever minimal graving for fjerning av stubben. Pass på at du gjør det nøye, da det innebærer Maul svingende.
Bruke Tree Stump Grinder; Et tre stubben jeksel er en hage redskap, som er spesielt utviklet for å bli kvitt store størrelse trestubber. Den består av en roterende blad med karbid tips som sliper trerøtter. En overlegen kvalitet enhet er effektivt for å fjerne stubber til om lag 12 inches under bakken. Stump jeksel er også et ideelt alternativ for å fjerne trestubber ligger i vanskelige områder som nær veggene eller baner. You kan gir denne enheten fra hagearbeid sentre. Pass du forstår virkemåten til det vinkelsliperen maskinen før du faktisk begynner å fjerne trestubber.
Kjemisk Fjerning av trestubber, hvis du ikke har det travelt med å fjerne trestubber, så kan du gjøre bruk av kjemiske produkter, som er sammensatt for å fremskynde drapet på treet stubber og røtter. For å bruke slike produkter, bore flere dype hull på toppen av stubben med jevne mellomrom. Hell den kjemiske i hullene i henhold til instruksjonene og vente på resultatene. Forhåpentligvis vil stubben bryte ned innen 4-6 måneder.
Burning trestubber; fjerne trestubber ved å brenne er også en effektiv og mindre kostbar måte å kvitte seg med fast stubber. For å få kvitt en trestubbe med denne metoden, samle trelast stykker og skrap skogen så mye som du kan. Fire vedskivene på toppen overflaten av spesielle stubben som du vil fjerne. Fortsett å legge tre utklipp på ilden til stubben er brent helt. Ettersom denne metoden genererer røyken, bør du vurdere å ta tillatelse fra lokale tjenestemenn i ditt område.
Dette var en oversikt over hvordan du fjerner trestubber. I tilfelle er du ikke klar for fjerne trestubber på egen hånd, så alltid leie profesjonelle tjenester for prosjektet. Selv om du må bruke ansette avgifter, er de beste personene til å fjerne trestubber raskt og effektivt.
Les videre for å vite mer om hvordan å bli kvitt trestubber.