Cornrow Designs

Cornrow design er flettet hår belagt flatt på hodebunnen som kan veves inn i ulike stilarter. De er høyst fasjonable og ganske populær med dagens hip hop-generasjonen. Det er en trendy frisyre som ser ganske lik franske fletting, men har sin opprinnelse fra Afrika. Hårstrå er tatt, jobbet i ett geometrisk mønster ett over den andre til skjemaet enkle eller komplekse konstruksjoner. Selv om den tradisjonelle cornrow stilen er enkel med rette linjer, cornrow braid design varierer fra rett front til bak mønstre, stiler som kombinerer kurver og andre figurer. Disse flettede frisyrer er ofte prydet med et smykke eller cowrie skjell, og er båret av både menn og kvinner likt. Hår extensions, sammen med cornrows med utvidelser vevet også legge til cornrow flette designmuligheter.
Mange mennesker bærer cornrows for deres bekvemmelighet som de er enkle å ta vare på og krever mindre vedlikehold. De gir et nytt utseende til håret ditt, og samtidig la håret gjenopprette så rette dem opp og andre behandlinger og kjemikalier er ikke nødvendig når håret er flettet.
Selv om noen kan idretten en cornrow flette frisyre, er det vanligvis populært blant personer med afrikansk amerikansk opprinnelse. Nøkkelen funksjonen skal holdes i tankene før du får din håret flettet inn cornrows er at håret skulle oppfylle ønsket lengde, dvs. hvis du har krøllete hår, bør de være minst to inches lang, og hvis du har rett hår, trenger de å være fire inches lang. Hår kan vaskes etter de er fletta, og dekker håret med en klut når du sover vil unngå at håret fra å bli uklar og vil også holde dem på plass.
Velge en Cornrow Braid Style
Før du velger en cornrow stil for håret ditt, alltid huske at stilen skulle passe din livsstil. For umiddelbar, kan en funky hår stil være passende for noen spesielle anledninger som fester, men kan ikke se bra ut med daglig slitasje. Derfor være veldig sikker når du velger noen hår pyntebånd design. Sekund, til ting holdes i bakhodet når du velger er hvor mye tid du har for pyntebånd, som kompliserte problemer kan ta mye tid, mens de enklere de kan bruke mindre tid. Hvis du er ute etter best cornrow design, spesielt for sorte hår, kan du søke på Internett som den tilbyr en god ressurs for ulike svarte cornrow design. Du kan også lage dine egne design og stiler, og til å forvandle dem til virkeligheten du kan kontakte en god hår stylist. Du kan også endre og endre stilen, selv etter at cornrows er flettet inn i håret. Som, på lange håret der braids henge løst på slutten, kan alle flettene be flettede samlet til ett flette som ser veldig slående.
Cornrow design og braidings er ett av de tidløse stiler som har overvunnet alle kjønn og kulturelt hull. Disse heedful intrikate fletter, og rekker ser unike og vakre, dermed er kontinuerlig økende popularitet over hele verden. De er enkle å vedlikeholde og kan bli stående i flere uker eller en måned med forsiktig beskyttelse. Forsiktige vasking, fukting håret ved å bruke på en strømpe cap, og oljebehandlinger håret jevnlig, skaper en langvarig og trendy frisyre sikker på å kompliment enhver persons livsstil.