Slik Paint Interiør Velge den fargekombinasjoner

Planlegging av interiøret i et hjem eller kommersiell sted er av største betydning for å skape en atmosfære av velvære. Fargene som brukes for interiør ha en effekt på vår underbevissthet sinn. Hver farge har en direkte relasjon til måten en person føler eller reagerer. De samme teoriene er ansatt i farge psykologi og interiør design. Og det er klart man alltid ønske å velge farger som skaper en behagelig følelse hele dagen og natten.
Å velge riktig farge kombinasjonen er den grunnleggende skritt for maling av interiør. Den slags farger valgt bør alltid blandes med hverandre naturlig. Man kan selv eksperimentere i form ved å supplere farger og finne nye varianter. Dette kan gjøres ved å spille rundt med ulike toner og nyanser av fargene. Det er mange faktorer en måtte vurdere for interiørmaling fargekombinasjon. Hvis du lurer hvordan å male interiører, la oss ta en titt på noen verdifulle tips å forstå viktigheten av farge valg.
Velge passende fargekombinasjoner til å male interiører
Studier inntrykk av fargene. Dette er den først og fremst ting du må gjøre. Å vite om effekten av fargene, må du vite hvordan fargene vil se ut i variert intensitet. Her er et nyttig tips. Du kan male en frimerket på veggene med de fargene du vil bruke. Nå, studere hvordan disse fargene vises på forskjellige tider av dagen. Dette vil hjelpe deg å vurdere belysning og få en følelse hvordan rommet til slutt vil se ut og hva slags følelser det ville vekke senere.
Planlegg utseendet på interiøret. Mens velge farge kombinasjon, må du være klar over utseendet du planlegger for. Er plass til barn eller er det for voksne? Vil du ha en sofistikert utseende eller vil du ha noe som er helt funky? Den slags ser du velger også bidrar til å bestemme hva slags nyanser man trenger å gå for.
Før du male interiører, la oss ta en titt på noe av det grunnleggende i fargehjulet. Dette er noen av de vanligste fargene male interiører.
Gul: Bruk av gule på veggene sies å skape en følelsen av velkomst og varme. Imidlertid kan en lysende skygge av gult vise seg å være ganske iøynefallende. Et nyttig tips vil være å bruke denne fargen i områder som får minimum lys.
Blue: Denne fargen er kjent å skape en følelse av ro. Imidlertid er blått en farge veldig kaldt, så det er best du lar dette alternativet for soverommet og bruke solrike farger til kjøkkenet eller kontoret.
Orange: Orange selv er et varmt farge og kan brukes med variert intensitet. En ren skyggen av oransje anbefales kun på mindre steder.
Violet: Violet er ganske populær skygge for bibliotek og soverom. Denne farge kan brukes med hell også for barnas rom. Når den brukes i lysere nyanser, lindrer det også sansene.
Grønn: Denne fargen er også kjent for å skape en avslappende følelsen som blått. En lys skygge av grønt anses ideelt for kjøkkenet området.
Rosa: Rosa er kanskje ikke alltid brukes på en større overflate, men det kan brukes i lysere toner. Light nyanser av rosa skaper en behagelig følelse helt.
Brown: Brown tendens til å lindre og er i utgangspunktet brukes når man er på jakt etter varme farger ordninger. Brown skaper en følelse av varme og anbefales for steder som opplever kaldt vær.
Grey: Denne fargen er regnet som en executive farger. Grey kan brukes i forskjellige varianter som en støtte for andre farger og i hovedsak brukes til kommersielle interiør.
Red: Red er en kraftfull farge og kan brukes i begrensede måter å forbedre utseendet på et rom. Mørkere nyanser av rødt kan brukes til å skape en behagelig atmosfære.
Svart: Svart brukes når man ønsker å skape en fantastisk og dramatisk effekt. Selv om sort er ansett for å være sofistikert, kan det ikke brukes i større proporsjoner. For eksempel kan en bestemt del av veggen bli malt i svart, som kan tjene som et bakteppe for fotografier.
Hvitt: Hvitt er ansett å være et fredelig farge og brukes i hovedsak til kommersielle steder og sykehus. I nyere tid, er hvit også brukes i kombinasjon med sort for hjemmet interiør. Kombinasjonen av hvitt med svarte gir et elegant og sofistikert utseende, og kan brukes til oppholdsrom.
Arbeid alltid husk slags møbler du har i huset eller på kontoret. Du kan velge nyanser som finnes i møbler. Hvis du er ennå å kjøpe møbler, så kan du velge stykker som blander godt og balansere fargene på veggene. Bruk kule farger for følelsen av fred og ro. Cool farger inkluderer blått, grønt og fiolett. Hvis rommet som skal males er en kommersiell sted eller et spiseområde, kan du bruke varme nyanser. Varme farger er rødt, oransje og gult. Mørkebrunt brukes også til å skape et varmt miljø. Pastellfarger er et annet alternativ for personer som ønsker å skape en følelse av store og luftige rom. Pastellfarger bare referere til farger som har en større andel av hvitt. Cool og varme farger kan blandes godt med nøytrale farger. Nøytrale farger inkluderer nyanser av svart, hvit og grå. Disse nøytrale farger kan brukes i stilfulle kombinasjoner. En kombinasjon av kule og varme farger kan gi høy, kontrasterende effekter. I så fall, kan du bruke mindre proporsjoner heller. Dette skal bidra til å skape en balansert effekt mens maleriet i rommet.
Interiør kan være hyggelig når du har din grunnleggende sortert ut. Hvis du har en god følelse av hudfarge, er du nødt til å nyte planlegge interiør til ditt hjem eller kontor. Det er på tide du plukket fargepaletten og har et plask med dine favoritt farger!