Clamshell emballasje: Sammenleggbar vabler

En av de populære former for plast pakker produseres i dag, er clamshell emballasje. Clamshell emballasje er begrep for en type plast pakken, som brukes til å kapsle og tydelig avslører produktet innsiden. Denne formen for plast brukes for pakking myriader av detaljhandel produkter. Clamshell kan defineres som to hengslede halvdeler klar og tynn plast shell, som kan åpnes og lukkes, når og hvis ønskelig. Clamshell emballasje er kjent for sitt klare og transparente egenskaper, noe som gjør at kunder kan vise innholdet i pakken klart. Ved elektroniske gadgets og produkter, kunder ønsker å se varen før du kjøper den. Videre, pakket leker i clamshell emballasje slik at barn og deres foreldre å ta en titt på funksjonene i leketøy inni. Det er også nyttig for detaljhandel frukt og grønnsaker, og siden emballasjen vil holde dem friskere og bedre beskyttet, kundene er villige til å kjøpe dem. Denne typen plastemballasje øker elementet anke og salgbarhet.
Clamshell Blister Packaging
En type clamshell pakking er clamshell blisterpakningen, som er et billig alternativ for å skaffe gjennomsiktig, slitesterk og sabotasjesikre emballasjen. Clamshell blisterpakninger brukes i forbindelse med papp blemme kort, slik som å gi et helhetlig bilde av produktet til kunden. De to viktigste komponentene for en blisterpakning er pre-formet plast blemme hulrom og en blemme kortet. Blisterpakningen hulrom omfatter produkt, mens blister kortet sel produktet innen.
Blister kortene kan være laget av ulike materialer, som for eksempel trykt papp, plast, folie eller annet laminert materiale. De er festet til blisterpakninger med en varme forsegling prosess, som aktiverer et lim på blemme kortet. Limet er slik at den er sterk nok til å tåle vekten av produktet, da hang på en knagg, og svake nok til at pakken kan åpnes lett. Denne prosedyren utføres av høyt automatisert utstyr. Men, er anvendelsen av blisterpakninger begrenset til lav vekt items alene, mens det for tyngre elementer, er plast clamshells nødvendig.
Clamshell blemmer er tilgjengelig i to former: tetting blemme emballasje og skyve blisterpakningen. I forseglet type av pakking er det fremstille bruker høy klasse PVC, rigid filmer, etc. pakking er slik at den forsegles produktet helt og krever å være brutt for å fremskaffe produktet. Dermed er disse blisterpakninger ment kun for én gangs bruk, og eliminere manipulering and pilfering. Disse er vanligvis brukt for tyveri utsatt elementer som forbrukerelektronikk, etc.
På den annen side innebærer skyve inn en pakke, som blemme kortet er ikke forseglet. De tre sider av blisterpakning bøyes å holde blemme kort, selv om kunden kan fjerne elementet fra pakken, og har en god titt på produktet. Han kan da plassere den tilbake i blisterpakning, og skyv blister kortet over. Pakken er igjen lukkes.
Blisterpakninger er vanligvis brukes i farmasøytisk industri som enhet-dose emballasje til tabletter, kapsler eller pastiller. Disse blisterpakninger gi beskyttelse på medisiner, og bidrar til å øke holdbarheten. I noen deler av verden, er blisterpakninger kalt push-through-pakker. Deretter er det de medisinske blister skuffene som ikke presse gjennom type, stedet har en god brett. Slike medisinske blister skuffer brukes til å pakke medisinsk utstyr som brukes på sykehus.
Clamshell blemmer er gunstig som de tydelig viser produktet, eliminere sjansen for produktets manipulering, redusere tyveri i butikker, og la de produktene være lett vises. Denne typen emballasje gjør kundene i stand til å ha en god titt på produktet før du faktisk kjøper det. Dessuten tiltrekker god synlighet av produktet tillates av clamshell pakking kunder og lokker fram dem til å gjøre kjøpet.