Face Cream for Dry Skin

Det er mange talgkjertler som finnes i huden, som produserer fettsyrer (eller olje). Laget av disse fettsyrene gjør at fukt intakt i huden. Dette gjør huden myk og glatt røre. Det er antall av disse talgkjertlene som avgjør om huden er fet, normal eller tørr. Ved normal hud, er antall sebaceous kjertel optimal. For fet hud, er det høyere og samtidig for tørr hud, det er lavere enn den optimale grensen.
Alle kvinner lengter etter vakker, strålende hud og tørrhet i huden er en stor hinder. Tørr hud ser kjedelig, eksentrisk, ru og sprukken. Det kan føles stram, ubehagelig og til og med kløende til tider. Ingen tvil, må du ha prøvd utallige ansikts hudpleie produkter og hjem rettsmidler for å kvitte deg fra huden tørr, men til ingen nytte. Dette er slik fordi alle disse produktene manglet de riktige ingrediensene som kan kurere tørrhet i huden din. Denne gangen velger en ansiktskrem, som har undermentioned komponentene lagt. Forskjellen vil være åpenbar.
Komponenter i Best Face kremer for tørr hud, vitamin A, C, E og vitamin B-komplekset er de grunnleggende krav for huden din. En god ansiktskrem for tørr hud omsorg bør ha alle disse vitaminene inkludert. , The krem ​​for tørr hud på ansiktet må ha noen effektive kremer. Det er noen naturlige oljer som blokkere fuktighet i huden din, og dermed er gode fuktighetskremer. Jojoba, avokado og olivenolje er noen blant dem. ; Huden trenger beskyttelse mot skadelige frie radikaler og ultrafiolette strålene som finnes i sollys. Det er visse naturlige stoffer som kan løse både de formål. I tillegg, stimulere de produksjonen av elastin og kollagen, og hindre tapet av hyaluronsyre som fungerer som en lim å binde elastin og kollagen sammen. Noen av disse stoffene, som vanligvis er til stede i beste ansikt kremer for tørr hud, er maracuja pasjonsfrukt ekstrakt, babassu palm wax, macadamia, drue frø og Phytessence wakame. ; Honning er bra for huden på to ulike måter. Det er en god fuktighetskrem. For det andre, hjelper det i huden rejuvenation dvs. at det reparerer skader forårsaket av overdreven tørrhet i huden din. Derfor er honning ett must for ett ansikt krem ​​for tørr hud. ; Cynergy TK er et stoff som aktiverer elastin og kollagen produksjonen i huden din. Det fjerner fine linjer og rynker i huden din. Den fuktighet også hud og forhindrer tørrhet i stor grad. Forsikre deg om at ansiktskrem for tørr hud inneholder dette som en ingrediens. ; Kalium opprettholder nøytralitet av mobilnettet atmosfære og regulerer fuktighetsgivende prosessen. Dermed er det et annet viktig bestanddel av en god ansiktskrem til tørr hud. ; Alle naturlige og kosmetiske stoffer nevnt her arbeide sammen for å minske tørrhet i huden. De gjøre en effektiv fuktighetskrem, som du alltid kan stole på. Bortsett fra en tørr hud ansiktskrem, bør du regelmessig rense og tone ansiktshuden. Enhver rensing agent som er blottet for alkohol og mineralolje anses ideell for tørr hud. Rose vann er en naturlig toner som passer for alle typer hud. Regelmessig rensing, fuktighetsgivende og toning av huden er nøkkelen til å få en all-time friske, strålende og skinnende hud. Øv dette ansikts hudpleie regime på en daglig basis, og nyt styrkingen du får fra andre.