Body Language Tegn på Attraction

Han elsker deg, elsker han deg ikke, eller kanskje han elsker deg masse! Insomnia har vært din følgesvenn siden den første gang du så ham. Du kan ikke komme gjennom søvnløse netter, og solen nekter å glitre. Du ønsker å tilbringe hvert pust øyeblikk med ham. Kom hjem til ham, sove i armene og våkne opp å se ham sovende ved siden av deg. Cook hver måltid for ham og se regnet surring på vinduet ditt, sittende i varmen sin. Din kjærlighet til ham er grenseløs, og er definitivt hva mer enn ord kan si. Alt du gjør, hvert sted du går til, og hver sang du lytter minner deg om ham. Å være jente, er du venter på at han skal gjøre det første trekket. Woman! La oss aksepterer vi elsker oppmerksomhet og du er døende å vite om han er tiltrukket av deg eller ei. Det er kroppsspråk tegnene på attraksjon, som kan bekrefte din fantasi om å gjøre kjærlighetslivet oppfylt.
Rikke Vær så snill!; Uavhengig av hvor du har møtt ham og uansett hvor du skal møte ham, tilbyr han deg et sete ved siden av ham? Gjør han ber sine venner om å flytte seg litt til siden slik at du kan sitte ved siden av ham? Hvis ja, er dette et klart tegn på mannlig attraksjon. Nærhet er den første av kroppsspråk tegnene på tiltrekning. Selv om han kanskje ønsker å være nær deg, kan situasjonen sette ham på vakt. Ikke få panikk eller bli dømmende, gi ham noen plass, og han kommer tilbake. Så hvis svarene på tidligere spørsmål er ja, det du går!
Les Eyes, Som det gamle ordtaket går, øyne er vinduene til fanget sjelen. Tatt i betraktning at det er et gammelt ordtaket, det er utprøvd og testet også. En bedrift øyekontakt har mye makt. En selvsikker, og urokkelige øyekontakt, betyr den personen er sikkert interessert i å kommunisere med deg. Nå er ballen i retten din, sprette den tilbake, eller bedre, ikke!
Kopier Cat; Den siste gangen du kopierte, det var uetisk. Kopiering handlinger, gester og gesticulations på den person du er tiltrukket av, er et av de åpenbare kroppsspråk tegn på tiltrekning. Det er naturlig å speile noen du liker, så hvis det er noen som liker deg, vil kroppen språket show.
Smil, det mest lett og sikker kroppsspråk om tiltrekning er en enkel smil. Få en smil tilbake fra den personen du er tiltrukket av, er halve slaget vunnet. Og et smil med øyekontakt er en kraftig kombinasjon som bare ikke kan gå feil.
Precious Touch; Berøring mens han snakker også en annen av kroppsspråk tegn på tiltrekning. Vanligvis, kvinner har en tendens til å gjøre dette mer enn menn. Hvis hun berører armen mens han snakker, eller slaps håndleddet eller rører deg på ryggen mens det beveger seg på en flokk så hun liker deg også.
Enkel Lean, Hvis hun lener seg over dere til å ta noe eller hente noe på, så er det ikke to måter om henne tiltrekning mot deg. Ikke flytt vekk mens hun prøver å lene over deg, fordi hun bare gjør det for å være nær deg. Så la henne være, så det er hennes måte å si "jeg liker deg '.
Kroppsspråk og tegn på romantiske tiltrekning har en episk du ut om du er interessert. For å bestemme attraksjon mot deg, stille observere personen, og denne gangen prøver å lytte til språket av kroppen med øynene vidåpne! Kroppsspråk attraksjon er måten forskjellig fra kroppsspråk i rutinen livet. Kroppsspråk og attraksjon skilt er mange, men bare et smil, og øyekontakt har mye å si. Her er din sjanse til å finne ut. Gi meg beskjed! For å vite mer, les kroppsspråk og tegn på tiltrekning.