Fjerne Riper fra Glass

Det kan være en tid når du plutselig merker en ripe på glasset overflaten av stuebordet og er forferdet med det. Du prøver å finne ut årsaken til det. Det nytter ikke å tenke hva som har forårsaket scratch skal vises, som du må finne en måte å bli kvitt den så fort som mulig. Du vet at det å ha glasset reparert av profesjonelle eller helt erstatte det kan bli dyrt. Derfor er det bedre hvis du finner en måte å fjerne riper i glasset selv.
Før du arbeid med å fjerne riper glasset selv, må du sjekke om grunnen er dype eller overfladiske en. Kjør fingeren neglen langs bunnen, hvis det setter seg fast, så skraper er et dypt ett og kan ikke repareres hjemme. Du må ta hjelp av en profesjonell for å fjerne en dyp ripe. Overfladisk eller lett riper kan enkelt fjernes fra glassoverflaten. Hvis du lurer på hvordan å reparere riper glass?, Ikke fortvil, det finnes måter å fjerne riper fra glassflater. La oss ta en titt på dem i detalj.
Ting kreves for å fjerne Riper fra Glass, gullsmed rouge, Ull, Ammoniakk, vann, hansker, beskyttelsesbriller, Det finnes flere andre ting som kan brukes som en erstatning av den ovenfor gitte krav. En hvithet tannkrem eller et poleringsmiddel kan brukes i stedet for gullsmed rouge. Du kan selv gjøre bruk av en elektrisk buffer for polering overflaten av glasset. Du må ikke glemme å sette på sikkerhetsutstyr før du begynner arbeidet ditt.
Hvordan fjerne Riper fra Glass
Hvis du arbeider på et glass bordplate, er det bedre å fjerne glasset og legg den på en horisontal flate før du begynner arbeidet ditt. Gullsmed rouge er veldig nyttig i å fjerne riper fra glass. Ta noen gullsmed rouge på ull og polerer scratch i sirkulære bevegelser. Ikke la noe press på glasset eller du kan ende opp cracking eller bryte den. Etter noen minutter rengjøre rouge for å se om grunnen er helbredet. Nå blander litt ammoniakk med vann. Sørg for å bruke hansker og vernebriller ved håndtering av ammoniakk. Rengjør overflaten med denne blanding og senere, tørk den med et håndkle.
Alternative metoder for å fjerne riper fra glass, Bortsett fra denne metoden, kan du også benytte deg av polering forbindelser som Brasso, fjerne riper fra glass. Du må bare sette noen dråper Brasso på en klut og buff den på scratch i rundskriv måte. Selv om det ikke fjerner grunnen helt, vil det definitivt bidra i å gjøre scratch mindre synlig. ; Du kan også få rengjøring produkter direkte fra produsentene, som er tilgjengelige for å fjerne riper glass. Det er svært nødvendig å følge instruksene med dem, hvis du bruker noen av disse rengjøringsmidler. , Det er bedre å ta så mange forebyggende tiltak som mulig for å unngå riper på glass. Du kan tenke på å bruke tabellen matter på spisebordet for å unngå riper. Til tross for å ta forholdsregler, hvis du fortsatt finne riper på glasset, bør du ikke bekymre deg. Bare følg de ovennevnte metoden for å fjerne riper fra glass til å gjenreise den opprinnelige skjønnhet glasset.