Råd om Natural Hair Coloring Ideer

En trendy frisyre kan transformere en personlighet og skape en stor forandring i et persons utseende. Bortsett fra å prøve en ny frisyre, hår farge enda en funksjon som gir et anstrøk av forskjell for hele utseendet. Skjønnhetssalonger har et bredt utvalg av hår farge ideer. Fra mørk, edru nyanser å sjokkerende fargetoner, hårfarger som er tilgjengelige kan sikkert snu hoder! Skjønnhet eksperter anbefaler ofte å velge en farge som er nærmest din naturlige hårfarge mens du prøver den ut for første gang. Dette vil gi deg et naturlig utseende uten opprørende effekt! En smak av hårfarge gir mer stil til enhver frisyre. De som ønsker dramatiske resultater må ikke bli skuffet, da det er mange alternativer å prøve samme.
Optisk for bruk av hår farger eller hår fargestoffer bør alltid gjøres etter en patch test. Dette er mer nyttig å avgjøre eventuelle allergi mot kjemikalier som brukes i hårfarge. Semi-permanent hår farger er også et annet alternativ for folk som ikke ønsker å flaunt disse fargene i en lang periode. Men vi vet alle om effekten av kjemikalier på hår. Kjemisk behandlet håret trenger mer pleie og oppmerksomhet på daglig basis. Men visste du at det finnes måter å farge håret gjennom en naturlig prosess? Les om velprøvde råd på naturlige hårfarge ideer. Disse hjemmelaget forberedelsene vil ikke bare legge til en skygge av forskjell for din låser, vil disse være tryggere å bruke også.
Råd om naturlige hårfarge ideer
Sitronsaft har alltid vært regnet for å være en foretrukket alternativ til dyre hår farger. Klem saften av en sitron. Dette ville gi deg ca 2 ss av juice. Legg til rundt 6 ss vann til sitronsaft. Forsiktig gjelder dette til håret ditt. Du må justere mengden av saften i henhold til lengden på håret. Gjenta prosedyren for flere uker. Med tiden vil håret ha naturlige høydepunkter. Sitronsaft bidrar også til å kvitte seg med flass.
Henna er eit flott alternativ for å farge håret ditt naturlig. Henna legger til en nyanse av rødt til noen form for hår. Blondiner og brunetter kan trygt bruke henna til å få nydelige røde høydepunkter! Henna har mange andre egenskaper som nytte håret. Det legger en dyp rik farge naturligvis. Henna pulver er tilgjengelig i enhver butikk som henvender til hårpleieprodukter. Bland pulveret med tilstrekkelig mengde vann (som nevnt på boksen) og bland sammen for å oppnå en tykk pasta. La den stå på håret og vask av 2-3 timer etter. Pure henna farge bør alltid foretrekkes fremfor henna som har fargestoffet komponenter.
For en mørkere nyanse, kan du velge sterk svart te. Forbered sterk sort te og bruke dette blandingen over håret en gang dens vasket og shampooed. Skyll det kontinuerlig med samme løsning minst 10 ganger. Samle vannet i en større fartøy, som kan oppbevares på gulvet. Etter 10 skyllinger, la den på i 10 minutter og skyll med vann. Denne metoden vil kreve tålmodighet, men vil bidra til å gi deg naturlig farget håret.
Jeg er sikker på at du vil synes dette råd om hårfarge ideer for å være virkelig nyttige selv om resultatene kan ta tid. Naturlige måter kan være mer effektive som sammenlignet kjemikalier i lange løp. Så, har du funnet rett hårfarge for dine tresses?