Hvordan Reparasjon Leather Items

Leather elementer er vakre, sterke og lette å rengjøre. For alle slike fortrinn, er lær brukt til å lage et bredt utvalg av skinnvarer som møbler, jakker, sko, bilseter, bagasje vesker osv. Men, lær elementer er mer utsatt for riper og andre slike skader. Nøkkelen til en skikkelig reparasjon av skinn er rett utarbeidelsen av den skadede overflaten, god kvalitet lær reparasjonssett og en god toppstrøk. Forsiktighet bør utvises som anvisningene sammen med reparasjonssett er strengt fulgt. Faget hvordan å reparere skinn elementer er omtalt i detalj i de følgende avsnittene.
Hvordan Reparasjon Riper på Leather elementer, Riper er de mest vanlige typer skader som er sett på skinn. Når riper på lær er lys, kan du bare putte et lag av lær farge over det å gjøre den usynlig. Det er den dype, iøynefallende riper som gjør lær mindre attraktiv. Dype riper må repareres umiddelbart fordi at de kan rive i stykker skinnet. En enkel måte å reparere skinn elementer med dype riper bruker skinn lappesaker. Settet består av flytende lim i en rekke farger, korn papir og varme applikator. Lim brukes til å dekke over riper.
Først, velg en farge som samsvarer med fargen på skinn som skal repareres. Påfør limet jevnt på bunnen med hjelp av en tannpirker. Glatt opp limet på en måte slik at det harmonerer godt sammen med skinn. Velg et korn papir fra settet som har en nær likhet med lær korn og legge den over den reparerte delen. Varm kornet papiret ved hjelp av varme applikator som følger med settet slik at limet til å lime godt med skinn overflaten. Så, la det kjøle seg ned i en tid, og lær elementet er klart for bruk.
Hvordan Reparasjon Riv opp Leather elementer; Plasser skinn elementet på en flat overflate og rengjør den godt med en god skinn renere å kvitte seg med dirts and Grits samlet seg på skinn. Leather rensing er gjort fordi rusk reduserer limet kraften av det limet som brukes til reparasjon. Bruk deretter lim inn i den felles av lær der det har revet. Om nødvendig, be noen om å holde tett lær når du søker limet. Oppbevar den urørt til limet tørket opp grundig. Ta en finkornet sandpapir og sand det overskytende lim som kommer ut av sømmene og gjorde skinn grove. Gni sandpapir forsiktig ellers riper kan skjemaet til skinn. Bruk deretter lærrens fjerne overflødig limet som blir liggende igjen. Bruk skinn elementet først etter at støvsugeren er tørr.
Slik reparerer møbler i skinn; Rengjør hudmøbler med en ren myk klut dyppet i en løsning av mild oppvaskmiddel og vann. Tørk av rester av såpe med fuktig klut og tørk den. Endelig, gni sprit slik at overflaten blir fri for alt rusk. Strø reparere forbindelsen tilgjengelig med skinn reparasjonssett over det berørte området. Spre det jevnt over overflaten ved hjelp av våte fingre. La det tørke en stund. Nå må den ru overflaten av tørkede sammensatte som skal glattes. Det kan gjøres ved å tørke av overflaten med alkohol. Når alkohol har tørket opp, gjelder den beskyttende strøk. Legg på et antall strøk, men pass på at hver av lagene er tynne. Også etter hver bruk, må laget vere lov til å tørke opp før neste strøk. Til slutt, bruk en skinn conditioner på den anbefales delen. Den samme prosedyren vil svare spørringen på hvordan å reparere skinn bilseter.
Til rette for raskere uttørkingen av den reparerte lær elementet, mange bruker hår driers. Imidlertid bør man være forsiktig at tørketrommelen holdes på et lavt varme og på en tilstrekkelig avstand ellers kan det sprekke elementet. Prosedyrene nevnt i ulike deler av hvordan å reparere skinn elementer er nyttig å reparere skinn elementer som skinnsofa, skinn bilsete, lær jakker og skinnbukser.