Fjerning av keramiske gulvfliser - Slik fjerner Keramiske fliser

Fjerne keramiske gulvfliser er ikke en lett jobb, og mange av de huseiere unngå keramiske fliser fjerning mens renovere huset deres. Fjerning av keramiske fliser er en hektisk og tidkrevende jobb. Mange leie fagfolk til å fjerne keramiske fliser på gulv som koster dem tusenvis av dollar. Selv om det er en vanskelig jobb kan man gjøre det uten å engasjere tjenestene til en faglig og spare mye penger. Jobben krever minst to til tre dager å fullføre, og man må være sunne og friske, og fjerne gulv fliser er en møysommelig jobb. Før vi diskutere trinnene på hvordan å fjerne keramiske fliser, la oss har se på utstyret kreves for samme. ; Taktekking Shovel, kaldmeisel, Grout Saw, sparkel, Floor skrubbsår, vernebriller, Sponge, Hvordan fjerne Keramiske fliser: Forberedelser, Før du starter fjerning av keramiske fliser, må noen sikkerhetsmessige tiltak iverksettes. Beskytt øynene ved å bruke briller, så det er sjanser at flis chips kan gå inn i øynene under fjerningen. Bære en maske for å forhindre at støv kommer i nesen og munnen. Også hansker for å beskytte hendene. Avtale en kost og feiebrett å fjerne støvet som vil samle seg etter fjerning av keramiske fliser. Du vil kreve en svamp å rense støvet partikler på veggene og gulvet.
Slik fjerner Keramiske fliser: Fjerning av Grout, Fjerne mørtelen er et av de viktigste trinnene når du fjerner keramiske fliser. Med hjelp av et verktøy kniv, skrape langs fugemasse linjer. Noen ganger fugemasse kan fjernes bare ved hjelp av verktøyet kniven. Bruk en massiv og hammer hvis du ikke kan fjerne fugemasse å bare bruke verktøyet kniv. Fjerning av fuger gjør det enkelt å fjerne den keramiske fliser. Sikre du tar sikkerheten forholdsregler nevnt i forrige trinn.
Slik fjerner Keramiske fliser: Fjerne Keramiske fliser, Når du har fjernet fugemasse, fjerner keramiske fliser blir lett som alle de fire sidene av flisene er gratis. Finn løse fliser, om noen, ved å peke på hver flis. Løse fliser make fjerning av alle keramiske fliser lett. Trykk den frie stykker ved hjelp av en kald meisel og hammer. Hvis flisene ikke blir fjernet ved bare å trykke bruke en boring maskin og lage hull i flere deler av flis. Å gjøre hullene vil dele flisen i mindre deler. Lirke den mindre biter med en hammer. Når du har fjernet keramiske gulvfliser, bruke et gulv til å fjerne eventuelle rester av flis eller lim rester igjen på gulvet. Du trenger ikke bekymre deg for noen mindre skader på undergulvet, så du enkelt kan reparere den når du skal installere nye keramiske fliser. Du bør imidlertid være forsiktig at du ikke forårsake noen stor skade undergulvet. Rengjør området og fjerne alle støvet og restene igjen etter fjerning av keramiske gulvfliser. Fuktig svamp og rengjør undergulvet.
Fjerne keramiske gulv fliser kan være vanskelig for større flater. Det anbefales at man skal ansette en profesjonell hvis området er større, ettersom det er flere sjanser for å forårsake uopprettelige skader på undergulvet. Du kan fjerne keramiske fliser selv om du vil fjerne brikkene fra et lite område.