Måter å gjøre Hair

En ny frisyre kan sikkert ha en positiv innvirkning på begge, din fysiske samt emosjonelle kvotient. Det kan lyse opp en kjedelig dag og kan få deg inn ett godt humør. Det kan liven opp saksbehandlingen og innpode i deg en ny følelse av tillit til å trinn ut og erobre verden. Virkelig? Alt dette, bare ved bare endring i måten at du bære håret? Ja, kan jeg se de ser på ansiktet ditt. Det høres for god til sant, men det er sant. Og den eneste måten å bli overbevist om det er å faktisk oppleve den selv. På dette notatet, her er noen forskjellige måter å gjøre håret som del av noen kule haircut stiler og ideer for både menn og kvinner.
Casual Måter å Do Hair; Her vi ha en titt på noen enkle måter å gjøre håret, inkludert noen raske-fix løsninger.
Krøller i Fem Minutes; En flott teen frisyre, kan jenter gjør god bruk av denne fem minuttet hairdo. Etter sjamponering, og condition hår din, håndkle tørk den, og samtidig la den fuktig. Gni en god mengde volum mousse eller scrunching gel på din håndflatene og anvende den jevnt hele håret ditt, langs lengden. Nå bruke hendene, knuse håret og hold den på plass for halvt minutt. Etter frigi den, spray på noen hår spray eller et lignende hårpleie produkt for at ekstra litt glans, glans, hold og bounce.
Lazy Sunday Se, Når alt du vil gjøre på en søndag er slappe, er dette en flott to-minutters frisyre som passer deg til en tee. Kjør en wide-tannet kam langs lengden av håret, og forsiktig børste det til fjerne eventuelle floker. Nå, bare tie det tilbake i hestehale. Hvis det er en spesielt hot og fuktig dagen, ville du være bedre med en høy hestehale som det vil hindre nakken din fra får all varmt og svett. Du kan tenke på accessorizing ditt utseende ved hjelp av en fasjonabel cap eller noe fancy hår tilbehør.
The Casual uflidd Look, Dette er en stor se etter gutter med middels lengde hår. Vasker du håret med en mild sjampo og tilstand den bruker mindre enn normal mengde hår conditioner. Klapp den tørr med en myk klut. Mens det fortsatt er fuktig, rotet den rundt med fingrene til å sette den i en floppy, uflidd måten. En kul og casual se etter en solrik lørdag faktisk!
Myke Spikes; Et annet hairstyling alternativet som passer for gutter med kort hår, dette innebærer å arbeide håret med fingertuppene for å oppnå en myk piggete utseende. Du kan bruke litt styling gel eller hårvoks å gi håret litt hold. Hvis håret ditt er blondt, kan du la den være som den er, mens folk med svart hår kunne vurdere sprøyting en liten mengde hår spray å gi den litt glans.
Tradisjonell Flettet Look; Braid frisyrer har alltid vært i moten. Det tar knapt ti minutter å få det gjort, og en pen, smart flette kan sikkert lage et par hoder sving! Du kan tenke på en enkel flette, et fransk flette, eller to fletter (en annen kul måte å gjøre håret).
Good Old Bun; Denne er din venn for alle anledninger. Hvis du har en helt forferdelig hår dag, så ser ikke lenger. Er dette din nødsikkerhetskopiering. Bare børste håret og rull den opp til et klassisk bun. Den gjør en twin jobb ved å skjule spor av en dårlig hår dagen og samtidig, gjøre du ser smart og chic.
Disse var noen raske måter å gjøre håret i situasjoner der du finner deg selv ekstremt korte tid og ennå, i et desperat behov ha håret annerledes. Ikke vær redd å eksperimentere. Husk, er tillit nøkkelen til trekke off eventuelle frisyre eller hairdo.