Bygge en Kjøtt røyker - Hvordan bygge en Meat Smoker

Kjøtt røykerne er rått kjøtt matlaging apparatet som brukes til kurere kjøtt, mens matlaging dem. Tidligere var de store tunge strukturer, men den nåværende ens er små og enkle å betjene. De kommer i to typer; elektrisk røyker og gass røykere, og er ofte brukt som utvidelser til et tradisjonelt tre drevet utendørs kjøttet røyker.
En kjøtt røyker overvåker også temperaturen på flammen, slik at kjøttet ikke brenner eller opphold ukokt. Kjøttet røyke-metoden er ganske enkel. Kjøttet plasseres på en rack i røyker, og veden betydde for brenning, nedenfor det. Når flammen er tent, produserer røyker nok varme og røyk til koke kjøttet. Kjøttet røyker er en lukket enhet. Dekselet gir krydder eller marination å bli absorbert gjennom kutt gjort på kjøttet, formidle det med en røkt smak og smak. Røkt kjøtt oppskrifter gjøre gode utendørs fest mat. Prøv å bygge en kjøtt røyker, og nyt smaken på godt kokt og røkt kjøtt.
Slik Bygg ett Meat Smoker
En kjøtt røyker kan bygges fra metall, treverk eller murstein og mørtel. Røyking er som kjøttet kokes ved hjelp av en indirekte bruk av varme som er generert ved å brenne trevirke. Følgende er en enkel måte å bygge en kjøttet røyker.
Materialer som kreves:; Stor metal kan med et lokk, kokeplata; Liten metallboks; Temperatur enheten; Mesh; Skogsflis, Strømledning, Driller; Det første som må gjøres er å lage to hull for strømledningen og temperaturen sjekker enheten i bunnen av kan. Plasser den elektriske tallerkenen fra bunnen av kan, og bruke borer, borer to hull i bunnen. Koble ledningen til den elektriske plate, og trekk den ut fra boret hull, og gjennom det andre hullet, koble den elektriske plate til den temperaturen enheten. Plasser den lille metallboks på elektrisk plate, og fylle den opp treflis. Plugg inn strømledningen og slå den på for å få temperaturer mellom 220oF og 230oF. Som elektriske plate begynner å varme, vil skogsflis i metall boksen start å røyke. Fest mesh på toppen av boksen, og legg på lokket den. Etter ti minutter, plassere marinert kjøtt på mesh, og igjen lukk lokket i minst en time. Siden kjøtt blir tilberedt på treg temperaturer, blir det en stund før kjøttet er ferdig. Hold snu kjøttet, når du åpner lokket. Man må holde legge mer flis, for å holde røyken fra bølger ut. Prøv dempe veden for en mer røykfylt miljø i kjøttet røyker.
Man kan bygge en kjøtt røyker ved hjelp av en gjørme blomsterpotte eller en terracotta gryte også. Prosessen for å bygge en kjøtt røyker er den samme som nevnt ovenfor. Men ta vare mens boring av hull, som boring kan føre til utvikling av sprekker i gjørme eller terracotta gryte. Noen mennesker som bruker gjørme potter for røyking kjøtt, finn kjøttet bedre flavored, sammenlignet kjøttet røykte i metal røykere.
Men, for en die-hard foodie, vil metall, tre, leire eller murstein meddele akkurat riktig røyken for å legge smak til kjøttet. Bygge en kjøtt røyker er enkelt, og det eneste man trenger å håndtere, er antallet komplimenter som kommer din vei! Nå som du vet hvordan å bygge en kjøtt røyker, utnytte og nyt!