Vitamin C Face Cream

I dag finnes det en rekke hudpleie produkter tilgjengelig som er rik på vitaminer og hjelp i herding ulike hud relaterte problemer. Vitamin C ansiktskrem er et slikt produkt som gjør det mulig å ha sunn og glødende hud. Selv, om huden absorberer disse næringsstoffene, eller er det bare en annen reklame con-jobb er fortsatt diskuteres. Forskning viser at det er bare tre antioksidanter som kan absorberes av huden vår: selen, vitamin E og vitamin C. Vitamin C er en enorm antioksidant som bidrar til å bremse ned den naturlige prosessen med aldring av huden.
Vitamin C Face Cream
Huden begynner vanligvis å vise sin første tegn på aldring og rynker når kroppen slutter eller bremser ned produksjonen av to proteiner: elastin og kollagen. Disse proteinene er avgjørende for å vedlikeholde din hud og holde den ung. Rynker oppstår vanligvis på enkelte områder i ansiktet som under øynene eller rundt leppene. Derfor, for å overvinne disse hudproblemer er bruk av vitamin C krem ​​for ansiktet svært gunstig fordi det hjelper på produksjonen av kollagen. Det hjelper til å minimere solskader påført huden ved å nøytralisere de frie radikalene. Selv om vitamin C ansiktskrem har mange gode egenskaper, koster det vanligvis en pen penny. Derfor, gjør din egen anti-aging krem ​​er ikke bare et rimeligere alternativ, men det endelige produktet vil sikkert vise seg å være den beste vitamin C ansiktskrem som du kan få.
Fremgangsmåte for å lage vitamin C Face Cream
Ting Obligatorisk:; Mikrobølgeovn bolle, 1 ts lanolin, 1 kopp druekjerneolje, 2 / 3 kopp destillert vann, ¼ kopp kokos olje, 2 ss vegetabilsk voks; 10 knust vitamin C tabletter, ½ kopp aloe vera gel, A jar; eterisk olje (valgfritt); Veibeskrivelse:
Ha oljer og andre ingredienser på disken og la dem hvile i minst en time. Dette vil bringe sine temperaturer ned til romtemperatur, som flette dem sammen når de er for kaldt eller er for varm vil hindre dem fra å blande godt. Kombiner oljer, lanolin, og voksen i mikrobølgeovn bolle og varm blandingen i mikrobølgeovnen på høy i nesten 45 sekunder. Ta bollen og bland alt samlet, og igjen satt den tilbake i mikrobølgeovnen i annen 45 sekunder. Fortsett oppvarmingen til voksen smelter og ingrediensene blir blandet godt. Nå setter destillert vannet, aloe vera, og vitamin C tabletter i en liten bolle og bland godt. Hvis du liker å ha en duftende ansiktskrem, legge til noen dråper av din favoritt essensielle oljen til blandingen, og bland godt. Kombiner både bollen blandinger, og når du føler at det har nådd ønsket konsistens, stopper miksing. Hell ansiktskrem blandingen i glasset og oppbevar den i kjøleskapet.
Bruk av vitamin C ansikt kremer vil ikke bare redusere tegn på aldring og rynker på ansiktet, men skal også gi deg et utstrålende, og myk hud. Faktisk har undersøkelser vist folk som jevnlig spiser mat med høyt vitamin C som brokkoli, Collard grønt, grapefrukt, blomkål, etc., har færre rynker enn folk på samme alder. Derfor, sammen med bruk av vitamin C ansikt kremer, som omfatter vitamin C rik matvarer i kostholdet ditt vil ikke bare hjelpe deg med å forbedre hudens struktur, men også forbedre din generelle helse.