Duct Tape Kjoler

Man trenger bare to verktøy i livet: WD-40 til å gjøre ting går, og duct tape å gjøre dem stoppe.
Når G. Weilacher sa dette, er jeg sikker på at han aldri drømt at det i noen tid, vil vanlig duct tape, brukes til å forsegle alt mulig, bli en revolusjon i verden av mote. Dag, hvor gale ideer råder grunnen, kjoler laget av duct tape er den perfekte løsningen for din fordel, og sikre at du er cynosure av alle øyne. Sterk nok å trekke ut en bil fra en grøft og fremdeles lett nok rippet hånd, er duct tape en tape for alle årstider med en styrke som et resultat av dets triple lagstruktur av plast, klut mesh og lim.
Duct tape første kom i bruk under den andre verdenskrig, da de ble brukt av de allierte styrker til å forsegle forskjellige esker fulle av krigføringen som beskytter dem mot vann og andre naturlige krefter. Snart sine bruken spredt seg til fabrikker, og husholdninger, der de ble tilsatt for en rekke aktiviteter, fra patching ting til tetting kasser til budtjenester og fikse lekk kraner (a lat løsning).
Det var i 1995, når verden oppdaget at, den kjedelige hverdagslige duct tape var den største oppfinnelsen siden hjulet, når Tim Nyberg og Jim Berg, skrev The Duct Tape Book, som utdannet oss om briljante, crazy og ukonvensjonelle bruk av duck tape. Og siden da, har det vært ingen ser tilbake. Alle var hekta duct tape inkludert verdens av klær. Det moten sprø trengte ett idé, og der var det, satt på kjøkkenet hyllene, stirrer tilbake på dem.; Apparels og tilbehør laget av duct tape har nå blitt den nye buzz ordet. De er holdbare og billige. Du kan patch dem opp og du vil ikke bli trukket opp av moteinteresserte. De tar liten plass når du reiser, det er vanntett, og du kan lage din egen kjole. No designer trengte. Så hvor mange kjoler eier du som kan skryte av slike unike kjennetegn?
A 'Sticky' Dress
Den duct tape kjole, mens et eventyrlig valget å gjøre, tester også din tålmodighet. Vil du vite hvor å lage en duct tape kjole? Den du drømmer om. Vel her er hvordan jeg lager en. ; Hvis du forsiktig med opprette og utforme dine egen silhouette (som meg), kunne du bruke en tidligere eid kjole av deg, som basis. Opprett en design for denne base og deretter starte stikker. Bokstavelig talt! Bare få sy skjema eller en venn til din modell kle på deg og begynner innpakning duct tape i det mønsteret som du forutsett. Pakk den horisontalt og ta hensyn til detaljene. Forsikre deg om at kjolen har godt justert sømmer (eller pinne 'em baner). Å bære kjolen, bare kutte den opp på baksiden, til livet og deretter dekke over slit med mer duct tape når du bærer den. Husk å trykke båndet jevnt og fast. Du ønsker ikke ett duct tape katastrofe. , Alternativt, kan du bruke duct tape stoff. Den klebrige sidene av to stykker av duct tape tas og sluttet på senteret. Så er det to stykker blir brukt til å dekke den utsatte delen av de to tidligere stykker. Denne prosessen fortsetter til man har den nødvendige lengden og bredden av stoffet. Det er da vasket med vann og skum og tørket. Bruk dette stoff på ett omrisset av design laget av ekte klut og gå gale med mønsteret. ; Mens på en gang, de fargene som duct tape var tilgjengelig i, var nok til å sette deg av moten, idag er det en overflod av farger å velge mellom. For sikker dressers, er det hvit eller den brune, men så, hvis du er en trygg Dresser, ville duct tape kjoler ikke være din kopp te. Så for den eventyrlystne, finnes neons, elektriske nyanser og dag-Glo's til velge mellom.
En Dressy Affair
Hvis du trodde at folk gir denne trenden en glipp på deres spesielle dager, tro om igjen. Prom, drømmen natt med mange high school-elever, har blitt tatt over av duct tape. Og overraskende det har selv vært rapporter av folk iført bryllup kjoler laget av duct tape. Prom kjoler laget av duct tape er på moten. Faktisk er det landsdekkende konkurranser holdt av produsenter av duct tape på det beste duct tape promenadekonsert kjoler. Studenter over hele landet kjemper om stipendene at disse konkurransene hånden ut som premier. Og for sosialt bevisste, som DeNeen L. Brown av The Washington Post satte den, Making en skoleball kjole eller ett smoking af duct tape er, som, så anti-corporate, anti-verden hype, anti-kommersialisme.
Duct tape kjoler er blanke, og kan accesoried genialt med vesker, sko, belter, alle laget av ... vel, duct tape. Men disse kjolene, burde også komme med en lovfestet advarsel. Disse kjoler bør være ideelt slitt med et lag av bomull. Tapen tillater ikke huden puste så det er ikke absorberende, så ideelt gjelde baby pulver. Og også se etter eventuelle allergiske reaksjoner.
Så sett i gang, tapen opp og bli som garantert vinner av en kjole. Du aldri vet når shutterbugs kan gå klikke.