Skilt han er forelsket

John og BIP var venner siden barndommen. De første møtte hverandre på førskolen og siden da, var uatskillelige gjennom hele skoledager. Hengende ut i helgene, gjøre hverandre lekser, spøker på folk, unnslippe på nicket tid, og tilbrakte hele kvelden lo av sine egne krumspring ...De var best venner i den sanneste betydning av begrepet. Men, tok ting en ny vending etter at BIP snudde seksten. Hun merket at det var en merkbar endring på John's oppførsel mot henne. Han var ikke lenger hennes rygg-slapping kompis fra barndommen. I stedet ble han nå virket en ridderlig unge mann, som førte henne ved hånden, mens krysset en vei og holdt døren åpen for hennes da de gikk inn i en kaffebar. Opprinnelige hun ikke kunne forstå hva som skjedde. Sakte alt begynte å gi mening. John falt forelsket i henne ...
Du er en kvinne som identifiserer seg med det over historien? Er du også dater en fyr som du vet liker deg, men føler du at det er mer til det enn hva som faktisk møter øyet? Så hvordan vet du hvis og når "som" har blitt til «kjærlighet»?
Skilt, kjære frue, skilt! Du må se opp for tegn! Positive tegn, negative tegn, eksplisitte tegn, skjult tegn, alle slags tegn! Skilt, skilt, skilter. Forresten, vet du selv har den ringeste anelse om hva som "tegn" jeg viser til? Nei, ikke trafikkskilt på motorvei! Skilt er han glad i deg! I tilfelle du ikke visste det (og det er høyst usannsynlig at det å være kvinne du ikke ville vite), mens det i ferd med å forelske seg, vil et menneske uvitende gi ut en krone et dusin tegn på at han blir forelska i deg. Alt du trenger å gjøre er å vite hva disse skiltene er og se opp for dem. Her er hvordan du gjør det.
Skilt Han er forelsket i deg, Menn er grusomme på kommunikasjon, og enda mer når det kommer til noen form for kommunikasjon som er fjernt relatert til romantikk. Den beste måten for deg å vite om fyren har falt hodestups glad i deg, er ved å observere hans oppførsel, hvordan han behandler deg foran sine venner og offentlig, den type ting som han ønsker å snakke med deg om, den type ting han gaver du, etc. Her er de forskjellige tegn på at du bør være på utkikk etter:: Han tar deg med ut på middag date til den mest romantiske restauranten i byen, og leder deg hjem på tross av at hans hus ligger i motsatt ende av byen. Vel er det et klart tegn han er forelsket i deg. ; Du er interessert i dinosaurer, museer og er ivrige på å ta ham med på en spesiell Jurassic Park utstilling på lørdag ettermiddag. Men skjer lørdag formiddagen til å være den tid da han og hans kamerater kommer sammen på sin ukentlige runde med fotball. Hvis han velger museet over fotball, det er et tydelig tegn på seg selv! Trenger jeg si mer? ; Dere bestemmer deg for å se film på hjemme. Du ønsker å se Notting Hill mens han's hellbent på Die Hard. Hvis han allernådigst enig og du ender opp kos sammen på sofaen, ser Hugh og Julia's hjertevarmende romantikk, så vet du at han er alvorlig fallende for deg! , Du gutta henger ut på kjøpesenteret, og du tilfeldigvis kjører inn i et par av hans kamerater. Hvis han slips sin hånd rundt midjen din og varmt introduserer deg til dem, godt, vet du sikkert at du er øyensten hans! , Dine fyr er alvorlig forelsket deg hvis:; han sender deg din favoritt blomster og starter kommer opp med lovey-dovey romantisk middag ideer; du begge spaserer sammen og han forsiktig rører hånden med fingrene og løper dem kjærlig over lengde armen; du fange ham ser inn øynene i en tapt, drømmende måte på mange en anledning; du koker stekt sitron hvitløk broccoli for ham, som han spiser hjertelig som om det var de beste parabolen i hele verden (i tross av at han hater broccoli); han kysser deg sakte, lidenskapelig og hvisker søte nothings i øret; lar han deg har TVen fjernkontrollen på en fredag ​​kveld. ; Hvis du finner din fyren plutselig spør deg om din ide av et perfekte bryllup (! Eller bryllupsreise), så du bedre holde øynene våken og dine ører åpne, fordi i all sannsynlighet, kunne det være et bryllup forslag happening snart! ; Så hvis du fremdeles usikker om din mann elsker deg eller simpelthen liker deg, husker - alt du trenger å gjøre er se opp for skiltene ... skiltene han er forelsket med deg!