Hvordan bygge en gyngestol

Det har vært en hard dag med natt, og jeg har jobbet som en hund,, Det har vært en hard dag med natt, skal jeg være sove som en stein ...
En av de første tingene som kommer til hjernen når du hører på denne eviggrønne Beatles Sangen er en fin, behagelig gyngestol! Sannelig, kan en hyggelig og behagelig gyngestol være et av de beste måtene å slappe av etter ett slitsom arbeidsdag. Tenker på det ... Det har vært en lang, hard dag med alt du ønsker når du klatrer opp trappen er noe sårt tiltrengt hvile. I disse tider, hva bedre måte enn en god gammel gyngestol å slappe av og forynge? En god gyngestol er en må-ha møbel, og for de av dere som lang tid for en, trenger du ikke å se for langt. Her er hvordan å bygge en gyngestol.
Hvordan få en gyngestol, Før du går om å bygge en gyngestol, bør du vite visse grunnleggende om stolen komponenter, materiale som brukes, osv. En gyngestol vanligvis består av følgende deler:: Armlene, Rygg, leder ben; Rockers , stol sete, Wooden gyngestoler er hovedsakelig laget av løvtre som eik, teak, og til tider, selv valnøtt. Hardwood er alltid å foretrekke for sin robusthet og holdbarhet, så det er tilrådelig at velger en lignende type tre samtidig gjør gyngestol.
Instruksjoner:; Rocking stoler er tilgjengelig i mange varianter, design og mønstre. En av de første tingene du må gjøre, er å utarbeide en detaljert tegning av type stol du har tenkt å gjøre. ; Google rundt for noen vanlige, lett-å-lage gyngestol design, og bruke dem som referanse, om nødvendig. Pass på at du angir alle målinger og andre nødvendige design detaljer i skissen din, før du går videre med ytterligere tiltak. ; Den beste og mest logiske måten å gjøre en gyngestol fra bunnen av er å bygge ulike stoldelene individuelt og deretter montere dem sammen på slutten. , Start med fronten beina på gyngestolen. Bruke skisse som guide, måle riktig lengde stykke tre og merke den med en blyant. Klippe det jevnt med en skarp sag. Ved bakre bena, ta hensyn til kurvatur på rockere og justere benlengde tilsvarende. ; Når du er ferdig med stolben, flytter videre til stolsetet. Avhengig skissen din, kuttet en kvadratisk eller rektangulær-formede tre planke av adekvat tykkelse. Det burde være sterk nok til å bære vekten din så vær forsiktig med dette. Fest setet til stolben. Du kan enten limes ved hjelp av spesielle kjemiske lim eller du kan spikre den sammen. , Neste er ryggrammen. Nå er dette noe du bør være ekstra oppmerksom på. Fra et ergonomisk synspunkt, bør ryggstøtten ideelt ha en lett bue til den for skikkelig tilbake støtte, trøst, og for å forhindre at ryggen ikke blir stiv. Du kan forme treet pr ønsker ditt for å få ønsket grad av kurven. ; Tre slats brukes ofte som del av ryggen. Sørg at kurven dem til samme utstrekning som ryggrammen. Nok en gang, har du begge alternativene enten å lime eller spikre den treheller for rygg rammen. ; Når du har fullført ryggen, gå til armlener. Disse er relativt enkelt å feste, mens faktiske Vanskeligheten ligger i bestemme upon deres tykkelse, bredde og høyde. Se din skisse målinger og fest armlener tilsvarende. ; Den neste delen gjaldt feste rockerne. Igjen, ta hensyn til denne spesielle delen av gyngestol. Sørg du utformer rockere på en slik måte at de er langt, sterk og stabil nok. Du trenger ikke vil at gyngestol å være ordrett 'steinete', gjør du? ; Etter du har festet alle de individuelle delene, sandpapir dem å få en myk, glatt finish. Endelig, påføre et strøk maling eller resin å gi den en varm og hjemmekoselig utseende. ; Gyngestolene sørger for et flott stykke hjem møbler, utemøbler og patio møbler. Ved hjelp av denne gjør-det-selv guide, kan du lage en gyngestol løpet av kort tid. Plasser den nær peisen din, og det blir en fin måte å slappe av og slappe av på slutten av dagen.