Vann Tøymykneren Feilsøking

Vi begynner diskusjonen med grunnleggende konseptet for vann myknere, og deres betydning i den amerikanske livsstilen.
Ved knapphet på vann gjennom de vanlige kilder som elva og andre vassdrag, ligger under jorden vann hovedsakelig brukes. Det er vannførende lag tilstede i bakken som gjør vannet tilgjengelig for allmennheten bruk etter utsette det til vannrensing systemer. Nå er underjordiske vann ikke 'klar til bruk "type vann. Det er hardt vann og har spor av kalk, magnesium og kalkstein til stede på det. Hardt vann er faktisk en veldig liten nytte for husholdningenes formål. Det kan ikke brukes til å rengjøre daglig bruk redskaper eller passer den for forbruk og bading hensikter. Til å gjøre vanskelige vannet egnet til daglig bruk og forbruk, må den gjøres om til bløtt vann.
Det er her vannet myknere kommer inn i bildet. Vann myknere kan kalles som vann filtre som myker vannet ved å eliminere alle unødvendige elementer av hardt vann og gjøre det nyttig for daglig bruk, med hjelp av to tanker. En som er fylte med salt, og de andre fylles med spesiell resiner. Disse harpiks har muligheten til å myke opp vann. For en vanlig husholdning, er vann myknere vanligvis brukt to ganger i uken. Selv om vann myknere ikke brukes daglig, trenger de å bli opprettholdt med jevne intervaller. Å ikke gjøre dette, kan det føre til mange problemer, og derfor vil du ha til å løpe for reparasjon sin. Mange folk ikke få en forståelse av nøyaktig hvor problemet ligger. Men med denne artikkelen avkalkingsanlegg feilsøking blir ikke mer være en plagsom problemet, og vil du også kunne få en grunnleggende idé om problemet, ved å forstå at vann myknere, og hvordan de fungerer.
Feilsøking kalkfilteret problemer
Mange spør, Hvordan feilsøker kalkfilter problemer? Denne artikkelen er et forsøk på å svare på spørsmålet.
Skyllemiddel produsere Hardt vann: Det vanligste problemet observert i vann myknere er at i stedet mykt vann den produserer hardt vann. Mulige årsaker til dette er nedgangen i nivåene av salt i saltlake tanken eller kan være av pass ventilen på kalkfilteret er igjen åpen.
For å løse problemet av salter, er det anbefalt å utføre en vanlig sjekk av nivåene av salt. Hvis nivået har gått ned den må økes, slik at funksjonen av vann bløtgjøring utføres riktig. Hvis ventilen med bestått finnes åpne, må det umiddelbart lukket, ellers problemet ikke vil bli løst, uansett hvor riktig nivåene av salt er.
Low Water Pressure: Nå har dette problemet har å gjøre noe med feil montering av kalkfilteret. Mens installere kalkfilter, vet tilgjengeligheten av innløpstrykk, den nødvendige flyt og også avløp utformingen av stedet. Det må bli husket at høyere rørsystemet, lavere blir trykket. Ideelt sett, avtar trykket med om lag 1 psig etter hver 2 meter eller så. Derfor, for å få riktig vanntrykk, er det viktig å vurdere denne nedgangen, og deretter installere systemene.
Lekkasje Av Drain: Noen ganger så skjer, begynner at vann lekket ut av avløpet når ventilen er i sin tjeneste posisjon. Dette vil imidlertid, er funnet å skje dersom stempelet forseglingen blir skadet på grunn av brudd eller om det er noen andre utenlandske materiale som finnes i mellom stempelet og tetningen. For å fikse dette problemet, er det anbefalt å endre stempelet sammen med seglene.
Så folkens, ble disse noen ofte observert problemer med avkalkingsanlegg. Forhåpentligvis vil denne artikkelen være nyttig for deg, for feilsøking kalkfilteret problemer. Egentlig, vil du aldri møte eventuelle problemer med vann softener og dessuten vil tjene deg på lang tid hvis du får det installert riktig og vedlikeholde den regelmessig. Men det er tross alt en maskin, og det er bundet til å ha problemer på et tidspunkt. Derfor, neste gangen du ser noen mangler, må du huske disse tipsene om kalkfilteret feilsøking og treffe forebyggende tiltak for å reparere kalkfilteret.