Hvordan franske Kiss a Girl

Det er mange måter å uttrykke vår kjærlighet til damen av livet vårt, og ett av de beste blant dem er å gi henne en tett, lidenskapelig, og en kjærlig kyss! Kyssing er en kunst, og selv om den ikke tar mye å mestre den, fortsatt er det noen enkle og viktig ting å vite, så du kan med hell kysse jenta og gi henne (og deg selv også!) en sensasjonell opplevelse! Det er mange kyssing teknikker, posisjoner og forskjellige kyss, men den crux av denne artikkelen er å fortelle deg, hvordan du franske kysse en jente. Fransk kyss blir også kalt 'Soul kyss ", som pusten av de to elskende, som skulle bringe liv til sjelen, passerer gjennom munnen, mens de er mykt og tett dykking i dybden av den franske kyss. Hvordan til fransk kysse en jente? Vel, har det vært forskjellige filmer som har noen pulserende franske kyssing scener, som virkelig viser varme lidenskapen en fransk kyss kan display. Husk, den franske kyss åstedet for Johnny Depp og Amy Locane's, Cry Baby (1990). Det er fortsatt, ett av mine personlige favoritt romantiske kysse scener, som fremhever de grunnleggende om hvordan franske kysse en jente.
Hvordan til fransk Kiss A Girl?; Hvis du ønsker å lære fransk kyssing, så husk, det finnes ingen rett måte, eller en feil måte å franske kysse en jente. Teknikken er utvilsomt en viktig faktor, men mer enn det, er det lidenskap og følelser du investerer i den. Husk folkens! Et kyss er kysse en, og hvis du prøver å gå videre, og forventer mer (Jeg antar, du leser mellom linjer!) da er det overveiende sannsynlig, vil jenta presse deg tilbake og du vil miste en gylden sjanse, eller kan være hvis du virkelig trollbinde henne ved en fin kyss, kan du få ytterligere signal (Heldige deg!). Alt dette kan skje, hvis du prøver en fransk kyss på første date (Hvordan dumt!) eller kan være på andre eller tredje dag. Så, forstå situasjonen og deretter fortsette!
Hvordan til fransk Kiss A Girl: fransk kyssing tips; Noen av de franske kyssing tipsene er nevnt nedenfor. Kysse teknikkene, og tipsene vil hjelpe deg med å opprette et evig minne av franske kyss, og hun vil holde fortelle vennene sine om opplevelsen for mange uker!
Ha en hygienisk!; Gutter, dessverre, men jeg må diskutere dette! Det tar ikke noe rocket science kunnskap til å forstå at et rent og imponerende personlighet er en nødvendig forutsetning, mens du tenker å nærme deg jenta for et kyss og spesielt den franske kyss! Hvis du don 't pusser tennene regelmessig og aldri bruke en parfyme, vil din jenta visselig løpe vekk selv før du nærmer henne i intime sonen! Ideen er å se presentabel og attraktive, så ikke over noe og gå for en make over. Bare holde det enkelt! Carry munnen fresheners liker mint som kan gi en god aroma til munnen. Mange gutter foretrekker tyggegummi. Vel, ikke en dårlig idé, men problemet tyggegummi forårsaker mer spytt produksjon i munnen og for en fransk kyss, er det ikke flott, hvis dere fulle av spytt! Unngå tyggegummi, og har noen gode munnen fresheners. Unngå sterkt krydret mat eller mat ting med intens lukt som hvitløk, løk, melk kaffe og te. Vi alle vet, hvordan våre munnen lukter etter å ha dem (yuck!), så bedre unngå det. Hvis du er en røyker, gjør så pass på at du ikke røyker rett før kyss og ødelegge alt. Du må bestemme du vil ha et fransk kyss eller puff ett sigar? Se smart og søt!
Forstå og Seek Permission!, En uventet og uønsket franske kyss er ikke en svært lys idé, med mindre dere har noen fantastiske forståelse nivåer. Og selv om du har, kan bare formidle dine ønsker til partneren din høres veldig søt og hyggelig til henne! Utenom dette, hvis du er bare en nybegynner i forholdet, så prøve å lese hennes kroppsspråk. Er hun inching nærmere deg mens du sitter med henne? If hun biter leppene hennes, smiler ofte og at for mye, berører armer og ansiktet ofte og leker med håret sitt! Folkens! Disse er alle signaler! Jeg forstår du kan ikke være ekspert på å lese kroppsspråk, men siden hun er din venninne, jeg antar at hennes øyne vil automatisk formidle deg hennes følelser. Og sist men ikke minst hvis du er så nerd som du ikke kan lese følelsene (duh!), rett og slett be henne om å prøve ut et fransk kyss! Hvem vet, hvis hun har ventet på lenge! Når du søker henne tillatelse det vil også sende meldingen du bryr for henne tanker, følelser og prioriteringer i hennes liv. Male ridderlighet går aldri avfall! Surprise franske kyss er et bra alternativ for folk som er veldig intimt i forholdet deres og kan klare det når som helst!
Slapp av og klar!; Når dere begge er klar for den franske kyss, kontrollere at du velger ett miljø som ikke forstyrrer deg for mye, og dere begge er komfortable med det. Vær trygg! Ikke bli nervøs eller aggressiv! Confident betyr å ha det romantiske sjarm og lidenskap på ansiktet ditt. Nervøsitet vil la deg bump hodet inn i hverandre og føre til uro når du både holde hverandre. På den andre siden, må du ikke være en nevrotisk og bryte ut som en vulkan. Ha tålmodighet og holde følelsene pent opp, slik at prosessen med å kysse varer lengre og forsterkes med tiden. Folkens! Tålmodighet er nøkkelen!
Slik franske kysse en jente: fransk Kissing Teknikker, nå, er scenen satt, og du er klar for den vakre opplevelsen!
Vinkelen på hodet og øyebevegelser!; Du begge er tett, føler hverandres pust! Hvis hun vippes hodet i en retning, vil du åpenbart tilt hodet i en retning motsatt henne's. Du får nærmere nå, og leppene er bare om å røre! Hang på der. Se inn i øynene hennes, så nært og så vakkert! Ikke si noe, la ord være ikke-eksisterende på en gang. Dykking dypt inn i øynene hennes, langsomt lukke dem! Årsaken bak lukker øynene er at først, vil det hjelpe deg å oppleve gleden av å kysse mer intimt. For det andre ser på to krysset øyne, kan så nær være litt forstyrrende for noen gutter. Bare lukke seg og være forberedt på å treffe alle følelsene unna med deg.
Start Softly!; Start med en forsiktig kyss på leppene med munnen lukket. Softly gni dine lepper på henne lepper og holde kyssing langsomt, forsiktig og intimt! Du bør ikke være for myk, eller er for hardt, være en mann og holde det litt vanskelig (hun skal føle seg som kysser, etter alle!). Husk å ikke starte med tungen umiddelbart og ødelegge handlingen. Ha tålmodighet og nyte børsting leppene dine på leppene jevnt.
Flytt Videre, Open The Lips!; Gjett hva, elsket hun touch av din glatte gnidning av leppene. Flott! Nå åpner leppene litt og dekke hennes lepper litt! Husk gutter, åpner det litt, og ikkje til full utstrekning!
Plasser Hands Riktig!; Det blir maktpåliggende å holde henne med hendene, som intensiteten av kyss øker og du bare vil gi henne en support slik at hun kan glemme alt og bare dykke med deg i franske kyss. Det beste stedet å holde hendene mens franske kyssing er å sette din venstre hånd på hoftene og høyre hånd på området mellom midje og underarm. Når hun er i din armer, være en spiller og øke intensiteten av kyss. If hun starter kysser hardere, kan du også gi henne tilbake. Hun vil hold deg ved skuldrene eller vil legger hendene rundt deg, ikke tankene det (hvorfor vil deg!) , og bare holde seg til henne og nyte franske kyss. Hun kan ta på ansiktet eller leke med håret ditt, vel, jeg tror ikke noen av dere ville oppmerksom på at!
Climax!; Som du får nærmere og intensiteten av kyss er langsomt økende, Det er på tide å bytte over til noen alvorlige franske kyssing! Siden hun også nyter den franske kyss, åpne munnen bredere og forsiktig la tungen inni munnen hennes. Dette er kjernen i franske kyss, spiller tungen ett avgjørende rolle i fransk kyss. Tunger er veldig følsomme og rørende tungen vil gi deg noen virkelige følelsen. Sakte og forsiktig, rulle tungen over tungen og jevnt holde berøre det. Etter en tid, vil hun starte samme prosess på deg (wow!). Beveg tungen på sirkelbevegelser over tungen og holde vippe tungen. Du vil føle dybden av kyssing! Når dere begge er bare å nå høyder i den franske kyss, du kan også prøve å suge partneren din tunger eller forsiktig bite tungen hennes! Disse små gester kan være veldig lidenskapelig, og kan øke dybden av franske kyss.
Pust! Pust! Av og puste!, En av de vanligste feilene mens franske kyssing er at folk ikke tenker på å puste. Slike eit nært og lidenskapelig kyss må deg pustepause rettidig. Så sørg for at du ikke holder tilbake luft og holde puste gjennom nesa! Munnen vil være opptatt i kyssing!
Sist men ikke minst etter at dere begge er ferdig, bare takker henne for den flotte opplevelsen og ikke glem å utfylle 'Honey! Du var awesome! ' Være oppriktig og ærlig med dine tanker. Selv hun vil gjerne dele sine erfaringer, slik at neste gang du både kan forbedre den franske kyss. Fransk kyss kan også få en høyere kyssing selvtillit og hjelper deg krydre kjærlighetslivet ditt! Disse var noen av tipsene om hvordan å franske kysse en jente. Så, når du møter kjæresten din neste gang, du vet hva du skal gi hennes og spørre henne om igjen! Alle de beste!