Tree Root Killer

Det finnes mange typer root mordere tilgjengelig i markedet, men mens du velger et tre rot killer, må man sørge for. Dette er fordi nesten alle de tilgjengelige produktene er kjemiske basert og feil bruk kan føre til katastrofale konsekvenser. Siden trerøtter effekter på jord kan bli langvarig, skal godt vare på jorda tas. Les alltid bruksanvisningen nevnt på boksen dekke av treet rot morderen nøye før bruk.
Nå kommer vi til det viktigste spørsmålet i artikkelen, hvor å fjerne trerøtter? Du kan fjerne dem fra levende trær, eller du kan drepe dem før forvisning. Så, i stedet for å jobbe hardt med live trerøtter, kan du bruke metoder og midler som vil hjelpe deg å unngå rigmarole av manuell arbeidskraft. Bruk av kjemikalier garanterer en rask suksess, men de kan ende opp å skade jord. Tradisjonelle metoder kan også drepe trerøtter, men du må ha tålmodighet for det. Til syvende og sist må du fjerne trerøtter fysisk, men det hjelper hvis de er døde.
Typer Tree Root Killers
Roundup, Roundup er en kjemisk tre rot killer, som har vært den mest populære treet rot killer i form av salg, siden 1980. Den viktigste ingrediensen i roundup er glyfosat isopropylamine salt. Når Roundup er brukt på en stubbe (som per instruksjoner), bladene begynner gulnende innen 48 timer. Roundup dreper systematisk anlegget fra innsiden.
RootX; Den viktigste ingrediensen i RootX is akvatiske herbicid dichlobenil. Selv er RootX kjemisk i naturen, betyr det ikke skade rør, eller septik eller noen form for drenering systemet. RootX er den viktigste konkurrenten til Roundup. Det er svært effektivt og trygt å bruke.
Copper Sulfat, Før advent av Roundup og RootX, ble kobber sulfat brukes til å rengjøre alle rørledninger. Selv om, kobber sulfat var veldig effektiv i sugeeffekt ved å rense rørene og drap trerøtter, hadde det mange kostbare bivirkninger. Kobber sulfat, reagerte blir sure i naturen, med rør og stadig erodert dem. Den drepte bakteriene i septisk avløpssystem også. De eroderte rør til slutt ville sprekkdannelser kjemikalier som var inne. Dagens plastrør må toleranse for kobber sulfat, men bakteriene ikke er så bruk av kobber sulfat ikke anbefales.
Nitrogen Gjødsel Liquid; Ja jeg vet, er det en selvmotsigelse. Nitrogen er en gjødsel, ikke et tre root killer rett? Bruken av dette treet rot morderen er ganske merkelig, som beskrevet nedenfor:; Drill 10-15 hull i trestubbe. De bør være ca 10 dype, nå hell nitrogen gjødsel væsken inn i disse hullene. , The nitrogengjødsel (som er ansvarlig for treet vekst når det blandes med jord), starter undergraver trestubbe fra innsiden. ; Denne prosessen er langsom og ikke pålitelig. Hvis et avløpsnett er helt tilstoppet av trerøtter, for å bruke en nitrogengjødsel rense det er ikke tilrådelig.
Salt; Enkelt vanlig gammel salt, vil gjøre utslaget. Lag en svært konsentrert saltoppløsning, og hell den i jorda rundt trestubbe. Du må gjøre dette minst fem ganger om dagen, inntil alle trerøtter er døde. Ifølge jordfag ved hjelp av salt, er du rendering området helt golde.
Asafoetida, Det er en tradisjonell indisk, lavpris, enkel å bruke og tidkrevende treet rot killer. Men generasjoner og generasjoner av bønder har vist denne metoden for treet rot drapet å være svært effektiv. Du må ting stubben med biter av asafoetida, så mye du kan, og så mange ganger du kan. Bor hull og ting det med asafoetida. Du vil finne asafoetida til enhver matbutikk. Asafoetida tar minimum to uker eller enda mer for å drepe trerøtter. Det opprettholder også jord tekstur, og har ingen bivirkninger (unntatt selvfølgelig på trestubbe).
Kaustisk soda, Lag en løsning av kaustisk soda og vann (én del kaustisk soda og to deler vann), og bruker denne løsningen for tre til fire ganger på stubben. Etter hvert vil det drepe stubben og deretter gå på å drepe røttene også. Men røttene må være fysisk fjernet.
Kompost stablet på Tree Stump, Skjær treet på en slik måte at stubben er på bakkenivå. Lag en stor haug med kompost på trestubbe. Den kjemiske stoffer fra komposten bidrar til å drepe stubben og til slutt røttene også. Men kompostering bør gjøres, bare hvis du ikke har det travelt.
Baking Soda og eddik; Påfør et tykt lag med natron på røttene og fyll ca en liter eddik på stubben. Ikke bli skremt av bruse. Det er en effekt av den kjemiske reaksjonen. Denne blandingen er også en effektiv treet rot killer.
Hand Grenade; Hvis ingen av de ovennevnte måter drepe din trerøtter, plante en håndgranat, ta pin av og løpe for livet ditt. Bare en vits, folkens! Jeg tuller. Ikke engang tenk å forsøke noe som dette.
Alle de ovennevnte treet rot drapsmenn bør håndteres med forsiktighet, og riktig instruksjoner må følges. Bruk alltid gummihansker ved håndtering av et kjemisk tre rot killer. Jeg håper de ovenfor nevnte metodene hjelpe leserne i å bli kvitt treet røttene ut av deres land og kloakk system.