Fjerne Vinyl Fasader

Vinyl Fasader er en av de brukte Fasader materiale, som anses å være langvarig og relativt billigere. Men denne type hus ytterkledning kan utvikle sprekker eller pause i krevende områder. Slike ødelagte biter av vinyl Fasader må repareres eller erstattes. Ved hjem renovering, har hele ytterkledning skal fjernes. Fjerne vinyl Fasader er en svært enkel oppgave, og kan gjøres med hell ved hjelp av en zip verktøy. Hvis du har nok av tid, kan du fjerne hele ytterkledning av et lite hus innen en frist på to dager. I tilfelle av store hus, kan denne oppgaven gis til fagpersoner som foretar slikt arbeid på en raskere måte. Imidlertid kan mindre oppgaver gjøres av huseieren selv, med riktig verktøy, en liten forståelse for oppgaven, nok tid, og litt tålmodighet.
Slik fjerner Vinyl Fasader?
Som i tilfellet med installasjon av vinyl ytterkledning, fjerner vinyl Fasader er også svært enkelt. Du må kanskje fjerne vinyl Fasader for å reparere eller erstatte skadet seg, ellers for renovering av huset. Følgende er noen retningslinjer som kan bidra i arbeidet med å fjerne vinyl ytterkledning, som du kan gjøre selv. , Det første og fremst ting om å fjerne vinyl Fasader er å oppnå det riktige verktøyet. I dette tilfellet er det rette verktøyet i zip-verktøyet, uten noe som, er det svært vanskelig å fjerne vinyl Fasader. Du kan også trenge en flat bar å fjerne spiker som brukes for å feste på sidesporet til veggen. , Nå, identifisere vinyl Fasader paneler du vil fjerne, og merke dem med en markør. Du må starte med den nedre kanten av panelet over en som du har tenkt å fjerne. ; Sett zip verktøyet og skyv den under den nedre kanten av ytterkledning. Når låsing kanten av verktøyet blir hekta på sidesporet, trekk ned på sidesporet forsiktig. (Hvis du synes det er vanskelig å sette inn zip verktøyet, søk etter en del i ytterkledning som er løst i forhold til andre deler. Hvis det er ingen løse deler, så du kan bevege deg opp ett nivå.) ; Denne handlingen vil åpne opp låsing mellom de to sidespor - den skadede ene og det over det. Som panelet ovenfor skadet man blir løs, vil du kunne se kanten av sistnevnte, som er festet til veggen ved hjelp av spiker. , Før du fjerner vinyl Fasader (skadet en), må du trekke en linje langs kanten sin. Du må fikse det nye panelet (i stedet for de skadede en) langs denne linjen. , Nå er det på tide fjerne vinyl Fasader med en flat bar. Fjern spikrene som brukes for å feste panelet til veggen. , Fjerning av neglene vil løsne panelet, som må trekkes ned forsiktig for å få den fra den som ligger under det. : Dette er fremgangsmåten for å fjerne vinyl Fasader for å reparere vinyl Fasader eller erstatte gamle og skadede plater. Ved bytte, kan du bruke nye vinyl sidespor i stedet for det fjernet en. Men, hvis du ønsker å gjenbruke fjernet vinyl Fasader paneler, må du være veldig forsiktig når du fjerner dem. Gamle vinyl sidespor kan bryte lett og omsorg må tas for å bruke bare en zip verktøy for å fjerne vinyl sidespor.
Folk flest er forvirret om hvordan du fjerner vinyl Fasader og hvordan å erstatte vinyl Fasader. Noen mennesker tilnærming fagfolk og betale en heftig sum for en så enkel oppgave. Du kan gjøre det for deg selv og lagre dine hardt opptjente penger.