Baderom Remodeling Ideer

Rehabilitering av badet ideer er svært vanskelig, og også vanskelig å sette ned på konstruksjon tegninger. Den grunnleggende problemer som avbryter fremdriften i arbeidet er prisen. Selv om de fleste av oss ville virkelig elske å ha vår baderomsrenovering inn i vår drøm badet, er det noen ganger bare ikke mulig med budsjettet for hånden. Derfor, i denne artikkelen har jeg tatt med noen svært enkle og rimelige sett med bad remodeling ideer ideer som er lommebok vennlig, selv om noen av de senere meldinger er ganske kostbare, som du kan implementere som en del av drømmen badet.
For å vite mer om remodeling lese videre Baderom Remodeling. For å vite mer om bad design og dekorasjoner har en titt på bad Designs og bad gulv.
Pocket Friendly Baderom Remodel Ideas; Vi pleier ofte å fornye vår badet som et resultat av ublu kostnadene. Ombyggingen og Oppussing budsjetter som du ville kreve for denne type rehabilitering er relativt lave. La oss ta en titt på noen av lommeboken vennlige remodeling ideer.
Males Baderom, En av de mest enkle og likevel svært effektive badet remodeling ideer er å gi badet friskt lag med maling. En av de beste måtene å gi rommet et nytt strøk med maling er å ha en kombinasjon av livets store laminerte bilder og maling. Et slikt bad oppussing idé, som jeg er spesielt glad i er å ha en vannbasert tema for badet. Dette er hva du kan gjøre. Først male badet i ulike nyanser av blått. Da har et liv størrelse bilde av havet eller under vann vannlevende organismer. Mens dusjing ville du sikkert føle deg som om du står i havet. Du kan også bruke briljante farger og kombinasjoner mens maleriet undergrunnens på badet. For eksempel, kan du bruke farger kombinasjon av himmel blå, lys blå, mørk blå og påfugl blått. Hvis du har en kunstner gjemt i deg, ville det være tilrådelig å prøve ut noen svært effektive kombinasjoner som, male på badet gulvet å likne en strand eller bunnen av havet. Du kan også male forskjellige typer fisk og skjell på de nedre deler av veggene.
Skifte Baderom Maskinvare; De mindre maskinvaren kan være alt fra dørhåndtak til kranene på badet. Det er et utmerket utvalg av badet remodeling ideer som er tilgjengelig om de ulike typer maskinvare som enkelt kan byttes ut med hjelp av en billig budsjett. Følgende er en liste over alle elementene som du kan vurdere å erstatte på badet. ; Taps, Lampeskjermer, Soap Holders, Tannbørste står, dørhåndtak, Håndterer av badekar, Hånddusj, dusj hoder, Toalett papir holder; Mens erstatte alle disse elementene vil jeg anbefale deg å få alt dette maskinvare fra samme produsent og i samme farge. Det ser veldig bra!
Elaborate Baderom Remodeling Ideer, hvis du er i ferd med å ha en omfattende og kostbar rehabilitering av badet så her er noen effektive ideer som du kan gjerne vurdere.
Ha en Unik badekar, En av mine favoritt badet remodeling ideer, skaper en unik badekar. For eksempel kan du ha et badekar som er modellert som en bil eller et romskip. Vel dette er bare effektiv for geeks der ute. En annen metode for å ha en unik badekar er å ha en som tilsvarer gulvet nivå. Du kan også ha en sirkulær en rett i midten av badet.
Å gjøre en Magnificent Baderom Dusj; En annen veldig god måte å fornye badet er å ta et bad dusj. Samtidig som badet dusjen kan du enkelt bruke mye nyskapende og spennende ideer. Å ha en titt disse nye og innovative ideer bad dusj og dusjvegger, kan du lese mer om, bad / dusj ideer.
Vel her hvor jeg logger av og lykke til med badet remodeling ideer.