Hair Extension fjerning

Hair extensions er hår tilbehør som kan legge et snev av glamour og chicness selv til dårlig hår. De har blitt svært populært de siste årene som mange mennesker velger å få forskjellige typer hair extensions i forskjellige nyanser på. Det er også et godt valg for folk som har veldig tynt eller sparsomme hår eller de som lider av skallethet. For å hindre ditt naturlige hår fra skade, er det viktig at du fjerner håret extensions etter ca tre måneder. Akkurat som hair extensions bør påføres med en bestemt metode, fjerne hår extensions, også bør gjøres etter en konkret metode. Hair utvidelse fjerning krever en viss mengde tålmodighet og er en tidkrevende prosess, men det kan redde håret ditt fra et stort potensial hår skade og håravfall. Nevnt nedenfor er en steg-for-steg guide til hvordan du fjerner hår extensions.
Slik fjerner Hair Extensions; Metoden som brukes for hår forlengelse fjerningen vil avhenge av håret forlengelse teknikken brukes til å anvende dem. Det beste er å få hair extensions fjernes på en skjønnhetssalong med en profesjonell hår stylist, men hvis du er sikker på at du klarer å fjerne hår extensions selv, er da her hvordan du kan gå om det.
Fjerne Hair Extensions-Sydd-In Extensions, Materialer som er nødvendige, saks, hår forlengelse flytting verktøyet (valgfritt); Wide tannet kam, Shampoo og Conditioner
Metode, Innsydde-in hair extensions kunne bli litt komplisert og vanskelig å fjerne og kan også føre til en mye hår tap, hvis det ikke gjøres systematisk. Så vær veldig forsiktig når du fjerner sydd inn hair extensions. For sydd-i håret forlengelse fjerning, må du identifisere og finne tråden som har blitt sydd inn i ditt naturlige hår. Når du har funnet tråden, forsiktig kutte den ut ved hjelp av saks, uten hakking av ditt naturlige hår. Trekk av håret forlengelse fra ditt naturlige hår ved hjelp av fingeren eller et hår forlengelse flytting verktøyet. Gjenta denne prosedyren for alle hair extensions. Etter dette, gre håret grundig med en bred tannet kam til den er helt detangled. Ikke være harde eller bruke makt på håret. Når alle de håret er helt detangled, shampoo og tilstand håret som vanlig.
Fjerne Hair Extensions-Micro Cylinder / Micro Ring; Materialer som er nødvendige, Hair utvidelse fjerningsverktøy-tang og Ring remover; Wide tannet kam, Shampoo og Conditioner
Metode: Denne type hår forlengelse, også trenger mye omsorg i løpet hår forlengelse fjerning. For fjerning av hår extensions av denne typen, for det første, må du finne stedet hvor utvidelsene har vært festet eller kreppet på håret ditt. Når plassert om ringen av utvidelsen ikke er skadet, bruke en plier to uncrimp og ta av utvidelsen fra ditt naturlige hår. Hvis ringen er skadet, kan du bruke en ring remover verktøy for å løsne håret extensions. Når alle utvidelser er off, gre du håret grundig, sjampo og tilstand.
Fjerne Hair Extensions-limt-In Extensions, Materialer som er nødvendige, Hår forlengelse remover / Glue dissolver; Wide tannet kam, Shampoo og Conditioner
Metode: Denne typen hår forlengelse fjerning kan forårsake mye skade håret, så må du være veldig forsiktig og forsiktig når du fjerner hår forlengelse av limt-på type. Begynn med å påføre håret forlengelse remover / lim dissolver på bunnen av hair extensions. Arbeid den opp i et minutt og en halv, før du begynner å føle løsne opp av hair extensions. Bruk en bred tannet kam til å forsiktig fjerne utvidelser gjennom lengden på håret ditt. Gjenta dette for alle utvidelser og deretter grundig gre håret når alle tilleggene er fjernet. Følge det opp med sjamponering og condition.
Fjerne Hair Extensions Thermal-og Cold Fusion utvidelser, Materialer som er nødvendige, Bond Remover, Wide tannet kam; Bond fjerning sjampo og balsam
Metode: Denne type hår forlengelse fjerning er best gjort på en skjønnhetssalong. For å gjøre det hjemme, må du søke bindingen remover til bunnen av håret forlengelse, virker det opp grundig og la den på i rundt ti minutter før obligasjonen løsner. Da kam ut utvidelser med en bred tannet kam shampoo med en obligasjon fjerning sjampo og følge opp med en obligasjon fjerning conditioner.
Fjerne Hair Extensions-Clip-In Extensions; Denne type hår forlengelse fjerning er den enkleste å gjøre hjemme. Du trenger bare å finne forlengelsen, angre klippet og skyv den av håret. Mer om hvordan du fjerner hår extensions.
Du må følge en skikkelig hårpleie regime, med bruk av riktige hårpleieprodukter, post hår forlengelse fjerning. Dette er viktig for å unngå skade og opprettholde kvaliteten på ditt naturlige hår.