Mor til brudgommen Speech

Så din sønn har endelig vokst opp og har besluttet å ta spranget tro. Det er en av de lykkeligste dagene i hans liv (hans bryllup dag), og du kan ikke be om en bedre match for ham. Hvilken bedre måte å feire denne joyous anledningen enn en offentlig visning av veltalenhet bedazzlement foran alle familiemedlemmer og venner. Det er best å være forberedt på et slikt øyeblikk, og hvis du holder et par tips i bakhodet vil du trekke av en fantastisk mor til brudgommen talen.
Introduser deg selv, først og fremst alle må vite hvem du er. Tiltrekke alles oppmerksomhet, spør bandet slutter å spille bryllupet musikken for litt tid og presentere deg selv som mor til brudgommen. Husk ikke alle vil vite hvem du er så for å unngå forvirrende dem, gjøre forholdet til brudgommen helt klart.
Takk alle, Neste opp gå videre og takke alle for å være tilstede der. Kommentere hva en usedvanlig gledelig anledning det er og hvordan du er absolutt begeistret at alle som betyr noe kan gjøre det. Nedlatende berusede gjester alltid sørger for at de ender opp med å ha en god tid.
Takk bruden og hennes foreldre, nå må du adressen familien at du er innbydende inn i livet ditt. Du må fortelle dem hvor glad det gjør du å vite at din sønns gifter seg inn i en så stor familie. Mor til brudgommen bryllupet taler er ment å være over bord og over toppen, så ikke bremse selv.
Snakk om din Sønn, Nå er det på tide for deg å snakke om hva en stor og spesiell gutt gutten din er. Minnes minner og hendelser fra hans barndom dager slik som å gjøre talen humoristiske. Flau gutten din, men pass på at du ikke ender opp ydmykende eller fornærmende ham.
Adresse the Bride, Dette er kanskje den viktigste delen av din mor til brudgommen talen. Velkommen bruden med åpne armer i din familie og ønsker henne en fantastisk liv foran seg. Pass på noen visdom og anekdoter til henne om ekteskap, barn og kjærlighet.
Ending; Nå kan du pakke deg din mor til brudgommen bryllup tale med å sitere en kjent linje eller dikt eller komponere en selv. Bryllup poesi gjør alltid susen. Sørg for at det er vittig, hensiktsmessig og rørende. Du har nå laget en av de beste mor til brudgommen taler noensinne.
Tips for å Husk; Ikke bli for fulle, samtidig som din mor til brudgommen talen. Du vil bare ende opp slurring ordene dine og gjør narr av deg selv. Dette er generelle bryllup etikette. ; Hold tale kort og konsis. Ideelt sett bør det ikke vare i mer enn 5 minutter. Gjestene har en tendens til å kjede seg veldig lett. ; Øv på tale flere ganger før den endelige utgaven. Du ønsker ikke hjernen din til å plutselig snu tomme i midten av din mor til brudgommen bryllup tale. ; Like før talen, går friske deg opp. Se ditt beste, slik at du kan henrykke lytterne. ; Bruk visuelle verktøy under talen, som videoer, fotografier eller til og med memorabilia. ; Husk å gjøre tale fra hjertet ditt og uttrykke følelser på takknemlighet mot bruden. Hvis du legger på et show, vil alle vite det. ; Lage en mor til brudgommen talen er en sjanse for deg å uttrykke din enorme glede for en så lykkelig anledning. Så gå videre og gjøre dagen enda mer minneverdig.