Tre Deck Konstruksjon: Hvordan bygge en Wood Deck

En tre dekk er en forlengelse av et hus, enten for bakgården eller hagen foran huset. En kortstokk kan være et utmerket sted å slappe av, eller til og med underholde venner. Bygge noen del av ditt hjem bringer med seg mye av tilfredshet og glede, spesielt når det er godt brukt og hyllet. Prøv deg på tre dekk konstruksjon, det er enkelt, og kan være ferdig i løpet av få dager.
Slik Bygg ett Wood Deck
Tre Deck Plans: Den fremste ting å gjøres for å bygge en kortstokk, er å lage en plan. Planen skal inneholde en par ting som beliggenhet, trenger, osv. Plan posisjonen din ved å bestemme hvilken side av hjemmet ditt du ønsker den skal bygges. Husk personvernet faktor, hvis det er det du leter etter. Forsto begrensningene av eiendommen din, og bestemme størrelsen på dekk. Det er noen lover som det må være så inn, før veden dekk konstruksjon.
Tre Deck Design: Budget er en annen viktig faktor som hjelper en design dekk. Størrelsen, type tre, konstruksjon verktøy og andre endringer som ville være nødvendig, å bygge en tre dekk, vil være alle bestemt av budsjettet. Det er i utgangspunktet to hovedtyper av dekk design man kan velge mellom; festet eller fristilt dekk. En vedlagt dekk er som en forlengelse av huset, som kan være direkte tilgang fra det indre av huset, mens, kan en løse dekk bygges hvor som helst i tunet.
Verktøy og materialer: Det finnes mange typer trevirke som sedertre, rosentre, osv. tilgjengelig for bygging av dekket. Man kan velge cut-to-size trepanel, eller så dem ut. Dessuten ville veden ett krever følgende tingene:; 100 fots målebånd, Tegning papir og blyant, linjal, strykere, Hammer, Bolter, betong, spade; Wood Deck Construction: Ved hjelp av en spade, graver hull i bakken for betongen bryggene. Hold måling for høyde, som du ikke vil ujevn dekk! Dig hullene rett, inntil du når stabil uforstyrret jord. Plasser din støtte regnskapsbøker (tre som vil holde dekk) i disse hullene, støpe. La betongen tørke opp fullstendig. Installer bjelker ved bolting eller spikre dem på plass. Når bjelkene er på plass, er det på tide å installere bjelkene. Vær forsiktig, mens bestemme størrelsen på bjelkelaget, slik undersized eller over linjeavstand bjelker vil bringe dekk kollapset ned. Når den ytre strukturen av dekket er klart, spikre kortstokken panelene er enkelt. Start plassere dem fra veggen siden, og fortsett mot motsatt side. Legg dekk railings sist.
Tre Deck Belegg: Coatings er anvendes for å beskytte dekket og bevare treet. Most tre dekket paneler er laget av press-behandlet trevirke. Tre dekk belegg er vann og råte avvisende, og til og med kommer i en rekke farger. Man kan bruke dem ved hjelp av pensler, ruller, eller spray. Mens søknad, bør man ikke overdriv, da som gjør at dekk overflate klissete og voksaktig.
Når kortstokken er klar, legger planter, gyngestol, bord, eller husker du kan legge til sin stil kvotient. Når du har forstått hvordan du skal bygge en tre kortstokk, vil du innse tre dekk konstruksjonen er enkel og kan bli mye moro, hvis du får familie og venner til pitch inn!