Face Whitening Kremer

Naturlig hudfarge avhenger av type og mengde hud pigment (melanin) som finnes i ett individ. Selv om miljøfaktorer, inkludert soleksponering er ansvarlig for å skifte hud tone, er det meste den genetiske elementet som spiller en viktig rolle i å bestemme den naturlige hudfarge. Ikke alle mennesker er fornøyde med sin hudfarge. Derfor veldig fair folk har en mani for tanning huden, mens de med en mørkere tone hudfarge ønsker å bruke hud kremer å lette hudfarge.
Face er Whitening kremer fokusert på gi feilfri hud, lightening huden tone, clearing mørke flekker eller hud blemishes (hvis noen) ved å redusere overflødig melanin syntese. Men med alle merker er om utstedelse basen ingrediensene til produksjonen av de spesielle ansiktet whitening krem. Selv om noen er basert på botaniske forhold, andre kremer bruker mer kunstige kjemikalier, noe som kan resultere i alvorlige hudsykdommer. La oss diskutere i korte trekk om ansiktet hvithet kremer.
Face Whitening Cream Ingredienser
Ingen tvil, svært mørk hudfarge og tilstedeværelse av flekker i ansiktet gjør oss selv bevisst. Men det betyr ikke at man skal bruke eventuelle ansiktet hvithet krem, for å gjøre huden mer rettferdig og bedre. Ifølge hudlege, kan slike ansikt kremer hindre mørkfarging av huden, men kan ikke endre den naturlige hudfarge. Forstå effekten av ingrediensen komponentene i ansiktet hvithet kremer før du bruker dem i ansiktet ditt. Følgende er noen av de vanligste ansiktet Whitening krem ​​ingredienser og deres virkninger:
Hydroquinone: Hydroquinone er en av vanligste ingrediensene som brukes i formuleringen av ansiktet whitening kremer. Dette stoffet har vist seg å hemme effekten av melanin, og dermed forårsaker at huden å bleke fra sin naturlige farge. Men, er det verre delen som hydrokinon er irriterende for huden, som etter langvarig bruk kan øke sjansene for å forårsake hud kreft.
Plant Ekstrakter: Flertallet av ansiktet bleking kremer inneholder planteekstrakter som sitron saft, lakris ekstrakt, Emblica ekstrakt, extrapone nutgrass, bearberry ekstrakt, fig ekstrakt, appelsinskall ekstrakt, og mulberry ekstrakt. Alle disse ekstrakter er vist å lette huden farge ved redusere produksjonen av melanin. Planteekstrakter er naturlig og trygt, så lenge de er brukt i en bestemt konsentrasjon.
Andre Ingredienser: I tillegg til ovennevnte aktive komponentene, det også andre emulgerende og fargestoffer ingredienser presentere i ansiktet bleking kremer. Noen merker bruker syntetisk konserveringsmidler og emulgatorer sammen med naturlige stoffer for å tjene formålet emulgering og fargen.
Best Face Whitening Kremer
Tatt i betraktning det faktum at det er mange ansikt bleking kremer på markedet, valg av et bestemt merke er opp til forbrukeren. Hver selskapet hevder å gi best mulig resultater i en rimeligere pris. Ikke tro på promoer mens kjøpe disse skjønnhet produktene. Ellers vil du ende opp med å kjøpe et ansikt Whitening krem ​​som inneholder farlige kjemikalier som hydrokinon, kvikksølv, steroider og blekemidler.
Hvis du søker etter ansikt Whitening produkter, vil du kommer over mange slike kremer som er uthevet med tilbud og mer rabatter. Faktisk er det en reell dilemma å velge den beste ansiktet Whitening kremer. En enkel tips å handle på en effektiv krem ​​er å besøke selskapets nettsted og sjekke ansiktet Whitening cream vurderinger. Du kan få ett glimt om forbrukeren mening om effektiviteten av kremen. Hvis det er mange fornøyde folk, så du kan stole på merket. Også, butikk for de garanterte produkter som har pengene tilbake tilbudet. Den beste måten er å følge ansikts hudpleie tips og konsultere en hudlege før du velger ett ansikt whitening krem.