Slik installerer Metal Fasader

I disse dager, er metall Fasader det foretrukne alternativet for mange huseiere mens velge huset Fasader. Metal Fasader er mye brukt i hjem som den er energieffektiv. Den varme og kjøling kostnader som kreves, vil være mye lavere når du velger metal ytterkledning. Det er også motstandsdyktig mot brann. Metal sidings finnes i en rekke varianter som aluminium ytterkledning, korrugerte metall paneler og låve metal siding. Når du kjøper metallet ytterkledning, er det ledsages av et hefte om instruksjonene for installasjon. Prosedyren for metall ytterkledning installasjonen er mer eller mindre den samme for hver og ulike metall ytterkledning. Her vil vi diskutere hvordan du installerer metal ytterkledning.
Forberedelse av Wall installerer Metal Fasader: Ta målinger av alle veggene der metallet ytterkledning må installeres. Målingene vil avgjøre mengden av stål ytterkledning nødvendig. Nå starter forberedelsen av overflaten av veggene, slik at sluttresultatet etter installasjon metal ytterkledning er en imponerende én. Sjekk ut for negler og hvis du finner noen, hammer dem inn i veggen. Hvis du finner noen råtne trestykke på veggen, bytt den. Rense bort alle gamle rester av maling, sparkel eller drivning fra veggen. Hvis noen depresjon har dannet på veggen fyll den opp med kiler.
Installasjon av underlaget på Metal Fasader, Før du installerer metal ytterkledning, har en underlaget av aluminiumsfolie som skal festes på veggen som ville sikre riktig isolasjon. Velg et underlag med perforeringer, slik at vanndampen som dannes inne i vil få en stikkontakt for å komme ut. Fest opp underlaget med veggene. Her, ta spesielle hensyn til hjørnene av veggene og kantene ved siden av alle åpninger som dører og vinduer. Pass på at alle leddene i underlaget er overlappet med hverandre, i hvert fall opp til to inches. Når du har fullført oppgaven med å plassere underlaget, er det på tide å fikse på sidesporet med spiker.
Fikse opp Metal Fasader, Dette er den mest avgjørende fasen av metall ytterkledning installasjonen. Hvis fastsettelse jobben er gjort godt, først da vil den metall ytterkledning vare i lang tid. Mens installere ark med metal ytterkledning, er det viktig å holde platene i en rett linje. Du bør referere til takfot og vinduene for å sjekke om ytterkledning er parallell til dem. I både den horisontale og vertikale retningen, de to tilstøtende ark som skal overlappe to inches med hverandre. Metallet Fasader består av fabrikken laget hull på den, som gjør feste jobben mye enklere. Du må bare sette neglene i disse hullene og hammer dem. Galvanisert stål spiker av to-tommers lengde er ideelle for dette formålet. Pass på at spikring ikke gjøres for hardt. Dette er fordi metall paneler gjennomgår sammentrekning og utvidelse når været blir for kaldt eller varmt. Når festet tett, vil dens bevegelser hindres, og ytterkledning kan få bøyd som resultat.
Mens hamring, pass på at spikeren er plassert rett inn i veggen og ikke i noe kantete retning. En annen ting som du trenger å huske, er at du ikke bør fastsette noen spikeren i nærheten av området i nærheten av overlappende av to ark av metall ytterkledning. Hold neglene i en avstand på minst seks inches fra disse leddene. Et gap på tre-fjerde tommer bør bli spart i hjørnene av veggene i den hensikt å installere hjørnet caps.
Håndtak ene veggen på gangen. Når du er ferdig med arbeidet til installasjon på én vegg, bare så gå videre til neste. Når Fasader installasjonen er ferdig, bør hjørnet cap plasseres. Felgene på hjørnet caps bør settes under grensen til ytterkledning panelet arket og faste ved å hamre spiker slik at arket og panelet er sluttet, fast. Hvis du er interessert, kan du male metallet ytterkledning etter installasjon.
Hope, nå prosedyren for hvordan du installerer metal Fasader er klart. Metal Fasader har mange fordeler fremfor andre typer hus ytterkledning som tre eller vinyl Fasader. Metal Fasader er slitesterk og også motstandsdyktig mot temperaturendringer. For å sikre at metallet ytterkledning er korrosjonsbestandig, kan du legge de ulike strøk tilgjengelig for det samme. Metal ytterkledning ser også attraktive og du kan installere metal ytterkledning som ettermontere når du vurderer måter hjem forbedring. Hvis du vil vite hvordan du installerer korrugerte metall ytterkledning, forblir den teknikken den samme, bare på sidesporet materialet vil være forskjellige.