Kniv skarphet Instruksjoner

En kniv må være skikkelig vedlikeholdt for optimal utnyttelse, og en av de viktigste aspektet ved vedlikehold er skarphet. Knives kan slipes ved å slipe sine kanten enten på en hard ru overflate eller mykt underlag med harde partikler på den. De vanligste feilene folk begår skal slipes knivene forlater kanten vinkler ukontrollert, unnlater å etablere en ny kant eller forlater kanten i en grov tilstand. Etter disse prøvd og testet kniv skarphet instruksjoner kan sikre deg en kniv med et barberblad-skarp kant.
Kniv Sharpening Instruksjoner; kniver i brukes i dag er laget av rustfritt stål, som kan holde en skarp kant på lang tid, når de er riktig skjerpet. For kniv oppskarping du kan bruke ulike kniv slipe verktøy tilgjengelig på markedet, mest foretrukne de blir sharpeners, med en grov avvirkning overflate, en hard stein med keramiske abrasive etterbehandling overflaten. Å være hardere enn stål, kutte keramiske materialer av stålet på kanten av bladet. Selv om du kan også bruke en hard stein til å gjøre denne oppgaven, bruker det vil kreve mer fysisk innsats på dine vegne. Hvis du planlegger å kjøpe en oppskarping system, kan du velge et system som gir kanten guide mekanismen. Kniv Skjerpeteknikkene krever en god oppfatning om vinkler, i slike tilfeller vil en kant guide mekanisme kan være til stor hjelp.
Kniv Sliping på stål; Knivbladet kan også skjerpet ved hjelp av en honing stål, herdet sylindrisk stav laget av stål. Plasser kniven i spissen av stålstang, omtrent med en vinkel på 20 grader, og trekk bladet ned, på tvers av stålstang, pass på at du kjører den fulle lengden på kniven langs stålet. Flytt bladet på samme måte, på baksiden av stål, for å skjerpe den andre siden av bladet. Gjenta denne prosessen for et par ganger. Hvor raskt du kjører bladet langs stål, ikke spiller en viktig rolle i oppskarping, så hold en jevn fart, og sørg for at du ikke skader deg selv i prosessen. Som serrate kniv ligner en sag, kan det også kuttes hvis den blir kjedelig. Men disse kuttene er ikke så glatt. I taggete kniv skarphet, har hver hakk for å være separat skjerpet, og derfor en hone stål viser seg å være et ideelt verktøy for å skjerpe den.
Kniv Sliping på stein, I noen tilfeller, blir kanten av kniven kjedelig på grunn av konstant bruk, og overdreven skarphet på stål. I et slikt tilfelle kan du bruke stein, slik som en diamant skarphet stein, for å skjerpe kniven. Du vil kreve ca 30-40 slag å skjerpe kniven, avhengig kniven størrelse og sløvhet av kanten. Avhengig av hvor skarpe du vil at kniven skal, kan du velge vinkel for oppskarping. Grunnere vinkelen ansatt, vil være skarpere i kanten. En vinkel mellom 20 grader til 30 grader er en ideell vinkel for knivblad skarphet. Du kan bestemme vinkelen etter å ha tatt hensyn til formålet som kniven vil være nødvendig. En ulempe med en skarp kant av bladet, er dets tendens til å visne bort før. Noen ganger blir det vanskelig for deg å opprettholde en jevn vinkel kontinuerlig, i en slik situasjon du kan ta hjelp av en mekanisk kvern.
Kniver har blitt brukt som verktøy, våpen, så vel som religiøse symboler siden antikken. Primitive mann brukte kniv som en jakt redskap, mens i dag bruker har økt mange folder, alt fra kjøkken kniver til sveitsiske hæren kniver. I løpet av årene, har bruken av kniv bare økt, og så har kniven Skjerpeteknikkene. Utviklingen i kniven Skjerpeteknikkene er en av de viktigste aspektet med kniv og vedlikehold, med tanke på at den viktigste egenskapen kniven er dens skarphet.